Spiritele malefice pot produce dezechilibrul acestui Univers! Ele au distrus in trecut sisteme planetare in care traiau fiinte asemanatoare oamenilor!

Social Media

Si spiritele malefice sunt supuse evolutiei, insa unei evolutii lente si degradante. Cei ce-si inchipuie ca spiritele malefice sau o parte din ele pot evolua spre straturile de energie inalta, isi fac o iluzie primejdioasa, comit o enormitate in evaluare. Spiritele malefice nu pot evolua spre straturile de energie superioare; ele nu sunt capabile sa ajunga in acele straturi, pentru ca sunt supravegheate de spiritele benefice care nu le lasa sa patrunda in straturile superioare de energie.

Intrand in straturile superioare de energie, si lipsite fiind de scanteia divina, spiritele malefice pot provoca grave dezechilibre, care pot aduce chiar la dereglarea intregului mecanism al Universului.

Spiritele malefice, care au o energie malefica, pot dezagrega legile care guverneaza straturile de energie vibratorie inalta, distrugand astfel o mare parte din legile de baza ale Universului! Important este faptul ca aceste spirite malefice, la nivelul lor de existenta si evolutie, au distrus pana in momentul de fata foarte multe sisteme planetare, incluzand in aceste sisteme de planete, cometele, stelele si inclusiv viata rationala.

Privind partea nevazuta a lucrurilor, se poate spune ca acest inger rebel – Satan, pe care orientalii il numesc Mara, adica «Cel rau», urmareste totusi in ideile sale malefice incercarea de a impune Divinitatii imaginea sa, de mare conducator al unei parti din Univers. Judecand prin toate mecanismele constiente si subconstiente, aceasta alternativa pe care a impus-o Satan este foarte adevarata. El guverneaza o parte din Univers, dar o guverneaza distructiv, sau, cu un cuvant omenesc, o guverneaza prost! De altfel trebuie stiut ca in Universul nostru au fost distruse mai multe sisteme planetare care existasera fiinte rationale asemanatoare oamenilor.


Social Media

1 Comment

  1. Iov 1 cu 6
    Fii lui Dumnezeu au venit intr-o zi de s-au infatisat inaintea Domnului si a venit si Satana in minlocul for.
    Cel mai mare demon prezent in cel mai inalt cer.
    SI Lucifer poate sa-si ridice vibratia daca renunta la faptele lui si paseste pe calea Luminii.Lucru ce il va face mai devreme sau mai tarziu

Leave a Reply