Corpul spiritual, care supravietuieste mortii fizice si este alcatuit din tahioni, poate fi si el distrus? Da, conform Bibliei…

Corpul spiritual este alcatuit din materie negativa de cea mai scazuta densitate, reprezentand campul energetic cu frecventa cea mai inalta. Conform traditiilor orientale, scrierilor vechi si mai ales Bibliei, corpul spiritual se detaseaza dupa „moartea cea dintai” (moartea somatica).

Dar ce este materia negativa? Dr. Gerard Feinberg a formulat in 1967 teoria fizico-matematica a particulelor ce depasesc viteza luminii. Aceste particule, tahionii, lipsite de masa, non-fizice, exista teoretic numai la viteze ce depasesc viteza luminii – 300.000 km/s. Ne aducem aminte din fizica, faptul ca fotonul se situeaza la limita existentei materiale, fiind unda si corpuscul in acelasi timp. Materia pozitiva este materia Universului nostru clasic, in care sunt valabile legile fizicii cunoscute, pe cand materia negativa (materie non-fizica, subtila) exista teoretic, doar la viteze superioare vitezei luminii. Putem considera Universul nostru ca fiind caracterizat de particule cu masa pozitiva, ce evolueaza cu viteze pana in preajma vitezei luminii si care, la depasirea acestei viteze, trec inevitabil in universul spatiu-timp negativ. Ideea este aceea a unitatii celor doua spatii: pozitiv si negativ a continuitatii si coexistentei simultane.

Fiinta umana, ca si viul in general, este un continuum de materie pozitiva si negativa, de materie si energie. Astfel, fiinta energetica om este definita ca un camp energetic, in care materia pozitiva de natura electrica, ce contine particule care evolueaza pana in viteza luminii, se imbina cu materia non-fizica, eterica, negativa, de natura magnetica, alcatuita din particule non-fizice, ce evolueaza cu viteze superioare vitezei luminii. Una dintre diferentele dintre corpul somatic si corpurile non-fizice consta in diferenta de frecventa, corpurile alcatuite din materie negativa avand o vibratie superioara.

Revenind la corpul spiritual… Informatiile despre structura corpului spiritual sunt relativ sarace. Sursele provin din scrierile vechi orientale, din datele oferite de persoanele cu capacitate de perceptie extrasenzoriala si din date biblice care, interpretate si corelate cu alte informatii, ne ofera o imagine asupra structurii si fiziologiei corpului spiritual. In conceptia filosofiilor orientale, corpul spiritual, ce are o fiziologie proprie si forta de a exista fara suport material pozitiv, include mai multe corpuri. Acestea sunt: corpul astral, corpul mental, corpul cauzal, corpul budic, corpul atmic.

In Biblie este definita si moartea cea de-a doua, care inseamna moartea sufletului, a corpului spiritual. Aceasta moarte, distrugere a spiritului este posibila intr-un dispozitiv special numit „iezerul de foc”. In acest dispozitiv, moartea se datoreaza supunerii corpului spiritual radiatiei nucleare sau unei radiatii de insotire a acesteia: „…moartea si iadul au fost aruncate in raul de foc. Aceasta este moartea cea de-a doua: iezerul de foc.” (Apocalipsa 14-21).

Ce este „iezerul de foc”? Cartile sfinte ne spun ca in acel loc, asimilat popular cu „cazanul cu smoala”, sunt aruncati pacatosii, cei necredinciosi adica. Radiatia nucleara are capacitatea de a modifica structura, matricea acidului dezoxiribonucleic din materia negativa a corpului spiritual, determinandu-i practic moartea. N-ar fi exclus ca acest „iezer de foc” sa fi fost dezvoltat de o centrala nucleara. In Coran apare scris: „Temeti-va de focul care arde oameni si pietre si este pregatit pentru cei necredinciosi”. Mesajul se adreseaza unei societati tehnice si ne spune ca focul ce arde pietre poate distruge matricea acidului dezoxiribonucleic din materia negativa a corpului spiritual. Se stie ca energia nucleara, indiferent de tehnica (fuziune sau fisiune) este produsa prin arderea unor „pietre”, adica au drept combustibil material nuclear imbogatit ce se prezinta sub diverse aspecte: bare, bile, etc. adica „pietre”.

In Cartea lui Enoh putem citi urmatoarele: „4. De aici am mers intr-un alt loc al groazei. 5. Acolo am vazut lucrand un foc imens, dogoritor si mistuitor, in mijlocul caruia exista o despicatura si coloanele de foc se luptau intre ele si se infundau in genuni. Mi-a fost peste putere sa apreciez atat marimea cat si inaltimea lui; nu am putut cunoaste nici originea sa. Si am strigat inca o data in fata a ce am vazut: Ce loc teribil! Si cat de dificil este sa cercetezi aceste taine. 6. Uriel… mi-a spus: …Aici este inchisoarea; si aici vor fi ei inchisi pentru totdeauna!” Asadar, avem inca o data descrierea unui reactor nuclear.

Be the first to comment

Leave a Reply