vineri, februarie 3, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualeStructura incredibila a Universului si spiritele malefice

Structura incredibila a Universului si spiritele malefice

Structura incredibila a Universului si spiritele malefice

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Universul nostru contine energii pe care oamenii de stiinta nu le-au descoperit si nu le vor descoperi nici in secolele urmatoare. Dar se poate spune, ca un tablou general, ca exista o scara gradata, foarte larga, care porneste de la energia vibratorie de esenta pura, care este insasi Divinitatea, coborand pe multe trepte pana la ultima energie ce corespunde ultimului strat, pe care se afla acea lume a spiritelor malefice, obligate sa coboare pana la ultimul strat dintr-o cauza anume.

Sa ne apropiem putin de lumea noastra. Este clar ca energiile Universului nostru includ si planeta noastra. Oricum, lumea noastra, Pamantul, se afla pe un strat de energie destul de avansat. Pamantul este o planeta de gradul sapte. Energiile care se vehiculeaza in aceasta zona a sistemului nostru solar sunt imense, sunt mult mai vaste decat ne putem inchipui cu mintea noastra de pamanteni. Abordand lucrurile din punct de vedere al energiilor vibrante, se poate spune ca Universul nu este altceva decat o uriasa uzina in care traiesc si se manifesta extraordinar de acut multe vibratii energetice. Se mai poate spune ca aceste energii vibratorii si pulsatiile pe care le genereaza ele sunt infinite – ca desfasurare numerica.

Pe de alta parte, Universul nostru se afla in conexiune cu un numar infinit de universuri, iar toate aceste universuri sunt dispuse sub forma unui cerc – pentru ca cercul este forma cea mai rigida, cea mai puternica forma de energie. Iar Divinitatea in maretia si grandoarea ei dirijeaza si controleaza evolutia tuturor acestor universuri, care la randul lor sunt limitate. Pe ultimul strat, traiesc spiritele malefice, nefiind vorba de altceva decat de ceea ce numim diavoli, demoni si alte creaturi de acest tip. Demonii nu au propriu zis spirit, ci sunt obligati mai degraba sa traiasca intr-un fel de carapace energetica.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.