sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaEnciclopedie spiritualaSecretul celor 7 lumi ale Universului, conform invataturilor tibetane

Secretul celor 7 lumi ale Universului, conform invataturilor tibetane

Secretul celor 7 lumi ale Universului, conform invataturilor tibetane

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Autorul roman Adam Ramon, in cartea „Sfere ceresti”, ne dezvaluie care sunt cele 7 „inele fluidice” (si sub-planurile ei specifice, denumite sfere) care exista in acest Univers. El pretinde ca a obtinut aceste informatii de la un maestru tibetan. Iata asadar care sunt aceste inele fluidice:

1) Primul inel fluidic – zona primelor purificari.
– Sfera intai: ar putea fi denumita, pe drept cuvant, „iadul”. Entitatile spirituale de aici, avand un corp sufletesc foarte dens, simt inca suferintele fizice. Multe „duhuri” isi purifica aici vehiculele ingreunate de o viata terestra traita in desfatari carnale, dominata de senzualitate. Nu exista cuvinte pentru a descrie oroarea care domneste in aceasta sfera.
– Sfera a doua: apartine tot iadului si retine in ea pe toti cei care au fost legati de crime si de abuzuri razboinice.
– Sfera a treia: este lacasul sinucigasilor; este inclusa tot in regiunea iadului.
– Sfera a patra: hotii, banditii, mincinosii sunt locuitorii acestei sfere, care tine tot de iad.
– Sfera a cincea: ateii, anarhistii, nihilistii sunt aceia care salasluiesc aici.
– Sfera a sasea: este sfera avaritiei si a egoismului.
– Sfera a saptea: este lacasul spiritelor cu o atitudine primitiva. Daca spiritul, aflat inca pe o treapta inferioara a evolutiei, cade prada influentelor negative ale contrarietatii inca inainte de a-si fi dezvoltat inteligenta, el devine in lumea organica un om-animal – crud si primitiv.

2) Al doilea inel fluidic: zona purificarii fantasmelor; este dominata inca de lumea castelor, a dogmelor religioase artificial concepute de oameni, precum si a rigiditatii sistemelor sociale pamantene.

3) Al treilea inel fluidic: zona purificarii orgoliilor, a arogantelor, a ateismului, a infidelitatii.

4) Al patrulea inel fluidic: este zona invataturilor superioare.
– Sfera intai: este o zona in care se efectueaza studii, in special, stiinta tamaduirii. Entitatile de aici obtin capacitatea de a calatori si pe alte planete ale sistemului nostru solar.
– Sfera a doua: din acest sub-plan coboara spre Pamant energiile magnetismului medium-urilor, precum si capacitatile spirituale.
– Sfera a treia: cuprinde in planul ei invatatori si discipoli. Entitatile respective aduc pe Pamant pacea si actioneaza impotriva razboiului si a diferitelor conflicte, influentand sufletele oamenilor.
– Sfera a patra: este o zona a stiintei, a studiilor si a cercetarilor profunde. Aceasta constituie un laborator care ofera mijloacele necesare pentru a cerceta particulele cele mai elementare, esenta lucrurilor. Aici este reprezentata fiecare ramura a stiintei.
– Sfera a cincea: este sub-planul cercetarii si al invatarii energiilor electromagnetice si a celor specifice fizicii eterice.
– Sfera a sasea: este resedinta spiritelor pacii, ale celor „buni”, care vor influenta spre bine sufletele oamenilor.
– Sfera a saptea: este spatiul de pregatire pentru patrunderea in inelul fluidic urmator, cu rafinarea unuia dintre invelisurile perispiritului.

5) Al cincilea inel fluidic: este un adevarat laborator complex al stiintelor cosmice.
– Sfera intai: este lacasul unor spirite foarte inteligente, care influenteaza gandirea oamenilor. Entitatile de aici pot calatori pe alte planete si construiesc mijloace de comunicare intre aceasta sfera si alte planete.
– Sfera a doua: este locul unde salasluiesc entitatile care fac descoperiri prin calatorii (fie terestre, fie interplanetare).
– Sfera a treia: este sub-planul savantilor stiintelor spirituale legate de natura (fizica, chimia, biologia etc.) si de astrologie.
– Sfera a patra: este sfera muzicii, a iubirii superioare, a moralitatii, fiind o resedinta a spiritelor pure.
– Sfera a cincea: sfera poeziei si a scrisului, in care predomina puterea imaginatiei.
– Sfera a sasea: lacasul artelor si al talentului. Aici frumosul este perfect, intrucat este pur spiritual.
– Sfera a saptea: este locul de adunare a spiritelor care au atins perfectiunea specifica acestui al cincilea inel fluidic; prin eruditie, ele transmit oamenilor gindiri sublime.

6) Al saselea inel fluidic: este zona in care domneste lumina iubirii.
– Sfera intai: este sub-planul entitatilor care conduc revelatiile prin medium-uri de inalta puritate si evolutie.
– Sfera a doua: entitatile acestei sfere raspandesc pe Pamant samanta iubirii divine.
– Sfera a treia: fiintele de aici sunt ingerii.
– Sfera a patra: este lacasul entitatilor vindecatoare de boli si care aduc bucurie si fericire pe Pamant.
– Sfera a cincea: aici vietuiesc entitatile bunatatii si ale indurarii.
– Sfera a sasea: spiritele acestei sfere au dificile misiuni justitiare.
– Sfera a saptea: este locul de adunare a spiritelor mai evoluate din acest strat sferic, care se pregatesc pentru plecarea in diferite misiuni sau pentru trecerea in stratul superior.

7) Al saptelea inel fluidic: este stratul fiintelor de constiinta superioara, in care se produce desprinderea de influentele vietii terestre. In cel de al saptelea sub-plan al acestui inel fluidic survine eliberarea de tot ce a insemnat pentru ele Pamintul si viata planetara.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.