Secretul celor 7 lumi ale Universului, conform invataturilor tibetane

Social Media

Autorul roman Adam Ramon, in cartea „Sfere ceresti”, ne dezvaluie care sunt cele 7 „inele fluidice” (si sub-planurile ei specifice, denumite sfere) care exista in acest Univers. El pretinde ca a obtinut aceste informatii de la un maestru tibetan. Iata asadar care sunt aceste inele fluidice:

1) Primul inel fluidic – zona primelor purificari.
– Sfera intai: ar putea fi denumita, pe drept cuvant, „iadul”. Entitatile spirituale de aici, avand un corp sufletesc foarte dens, simt inca suferintele fizice. Multe „duhuri” isi purifica aici vehiculele ingreunate de o viata terestra traita in desfatari carnale, dominata de senzualitate. Nu exista cuvinte pentru a descrie oroarea care domneste in aceasta sfera.
– Sfera a doua: apartine tot iadului si retine in ea pe toti cei care au fost legati de crime si de abuzuri razboinice.
– Sfera a treia: este lacasul sinucigasilor; este inclusa tot in regiunea iadului.
– Sfera a patra: hotii, banditii, mincinosii sunt locuitorii acestei sfere, care tine tot de iad.
– Sfera a cincea: ateii, anarhistii, nihilistii sunt aceia care salasluiesc aici.
– Sfera a sasea: este sfera avaritiei si a egoismului.
– Sfera a saptea: este lacasul spiritelor cu o atitudine primitiva. Daca spiritul, aflat inca pe o treapta inferioara a evolutiei, cade prada influentelor negative ale contrarietatii inca inainte de a-si fi dezvoltat inteligenta, el devine in lumea organica un om-animal – crud si primitiv.

2) Al doilea inel fluidic: zona purificarii fantasmelor; este dominata inca de lumea castelor, a dogmelor religioase artificial concepute de oameni, precum si a rigiditatii sistemelor sociale pamantene.

3) Al treilea inel fluidic: zona purificarii orgoliilor, a arogantelor, a ateismului, a infidelitatii.

4) Al patrulea inel fluidic: este zona invataturilor superioare.
– Sfera intai: este o zona in care se efectueaza studii, in special, stiinta tamaduirii. Entitatile de aici obtin capacitatea de a calatori si pe alte planete ale sistemului nostru solar.
– Sfera a doua: din acest sub-plan coboara spre Pamant energiile magnetismului medium-urilor, precum si capacitatile spirituale.
– Sfera a treia: cuprinde in planul ei invatatori si discipoli. Entitatile respective aduc pe Pamant pacea si actioneaza impotriva razboiului si a diferitelor conflicte, influentand sufletele oamenilor.
– Sfera a patra: este o zona a stiintei, a studiilor si a cercetarilor profunde. Aceasta constituie un laborator care ofera mijloacele necesare pentru a cerceta particulele cele mai elementare, esenta lucrurilor. Aici este reprezentata fiecare ramura a stiintei.
– Sfera a cincea: este sub-planul cercetarii si al invatarii energiilor electromagnetice si a celor specifice fizicii eterice.
– Sfera a sasea: este resedinta spiritelor pacii, ale celor „buni”, care vor influenta spre bine sufletele oamenilor.
– Sfera a saptea: este spatiul de pregatire pentru patrunderea in inelul fluidic urmator, cu rafinarea unuia dintre invelisurile perispiritului.

5) Al cincilea inel fluidic: este un adevarat laborator complex al stiintelor cosmice.
– Sfera intai: este lacasul unor spirite foarte inteligente, care influenteaza gandirea oamenilor. Entitatile de aici pot calatori pe alte planete si construiesc mijloace de comunicare intre aceasta sfera si alte planete.
– Sfera a doua: este locul unde salasluiesc entitatile care fac descoperiri prin calatorii (fie terestre, fie interplanetare).
– Sfera a treia: este sub-planul savantilor stiintelor spirituale legate de natura (fizica, chimia, biologia etc.) si de astrologie.
– Sfera a patra: este sfera muzicii, a iubirii superioare, a moralitatii, fiind o resedinta a spiritelor pure.
– Sfera a cincea: sfera poeziei si a scrisului, in care predomina puterea imaginatiei.
– Sfera a sasea: lacasul artelor si al talentului. Aici frumosul este perfect, intrucat este pur spiritual.
– Sfera a saptea: este locul de adunare a spiritelor care au atins perfectiunea specifica acestui al cincilea inel fluidic; prin eruditie, ele transmit oamenilor gindiri sublime.

6) Al saselea inel fluidic: este zona in care domneste lumina iubirii.
– Sfera intai: este sub-planul entitatilor care conduc revelatiile prin medium-uri de inalta puritate si evolutie.
– Sfera a doua: entitatile acestei sfere raspandesc pe Pamant samanta iubirii divine.
– Sfera a treia: fiintele de aici sunt ingerii.
– Sfera a patra: este lacasul entitatilor vindecatoare de boli si care aduc bucurie si fericire pe Pamant.
– Sfera a cincea: aici vietuiesc entitatile bunatatii si ale indurarii.
– Sfera a sasea: spiritele acestei sfere au dificile misiuni justitiare.
– Sfera a saptea: este locul de adunare a spiritelor mai evoluate din acest strat sferic, care se pregatesc pentru plecarea in diferite misiuni sau pentru trecerea in stratul superior.

7) Al saptelea inel fluidic: este stratul fiintelor de constiinta superioara, in care se produce desprinderea de influentele vietii terestre. In cel de al saptelea sub-plan al acestui inel fluidic survine eliberarea de tot ce a insemnat pentru ele Pamintul si viata planetara.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply