Batranul yoghin din India care putea comunica zilnic cu spiritele evoluate din alte lumi

Regretatul Ion Tugui a fost un mare ufolog si parapsiholog roman. Intr-una din cartile sale, el vorbeste despre o excursie in India in anul 1983, unde, intr-una din zile, a cunoscut un batran yoghin care se asemana cu un cersetor. Dar era vorba de un om care sfida realmente viata pe aceasta planeta. Dupa infatisarea lui, dupa inteligenta si misterul evident ce-l imbraca in gesturi si patrundere, Ion Tugui si-a dat seama ca acel om trebuia sa stie foarte multe lucruri. Citez din Ion Tugui:

„Intr-o seara, adunandu-se cu cei din jurul lui, prieteni, rude si cei care locuiau in satul acela, el a inceput sa-si depene amintirile. Am sesizat cu usurinta ca de fapt nu erau amintirile unei vieti limitate, omenesti. El vorbea firesc si adevarat despre un timp pe care il strabatuse de-a lungul catorva secole! Batranul vorbea datorandu-si experienta si cunoasterea maestrilor sai anteriori, el cuprinzand un timp intins, bogat. Vorbea si despre locuri vechi, placandu-i parca sa aminteasca de ceea ce el insusi numea «o legenda», o tara subpamanteana, care se numeste Shambala!”

Batranul yoghin manca o data la 3 zile, nu bea decat o singura data pe zi si statea izolat intr-o coliba de rachita mai mult de 18 ore din 24, lucruri care sfideaza pur si simplu evolutia materiala, starea de a fi a omului in aceasta evolutie. Insa, batranul era multumit. Era fericit pentru ca spiritul sau evoluase foarte mult, intrand in acel domeniu al energiilor vibrante care te poarta pe drumul spre Absolut! Noi europenii suntem construiti pentru a ne trai viata si uitam sau negam existenta altei lumi, dincolo de viata aceasta. Este adevarat ca avem constiinta mortii, dar ne pregatim pentru trecerea dincolo in mod cu totul accidental, nu traim de fapt misterul trecerii in lumea cealalta decat ca pe o ipoteza careia ii cautam argumente stiintifice. Insa, in cazul batranului yoghin, el pare sa-si fi pregatit viata eterna.

Acest batran yoghin comunica zilnic, aproape din ora in ora cu spiritele evoluate din alte lumi! Din punctul de vedere al batranului respectiv, a comunica firesc cu spiritele din alte lumi nu este foarte important, mai importanta este integrarea sa, inca din viata, ca spirit, in Absolut, in Eterna Pace – in Nirvana.

Be the first to comment

Leave a Reply