duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăSpiritualitate practicaCulorile pot vindeca boli! Iar lumina verde are un puternic efect de...

Culorile pot vindeca boli! Iar lumina verde are un puternic efect de vindecare asupra cancerului!

Culorile pot vindeca boli! Iar lumina verde are un puternic efect de vindecare asupra cancerului!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

In lumea materiala, asa cum stim, vibratia este insasi esenta culorii. In calitate de culoare, in calitate de vibratie, ea ajunge la constiinta, datorita acestor diversi centri glandulari, asa cum poate simti prin propria experienta individul aflat in meditatie si chiar prin perceptii foarte exacte. Asa cum furia este rosie sau tristetea e albastra… Totusi, in tonurile lor, in nuantele lor, influentele lor, fiecare este folosita in mod diferit, dupa gradele de experienta a unui individ.

Culorile corespund fiecarui centru glandular: rosu corespunde gonadelor, oranj corespunde celulelor Lyden, galben plexului solar, deci suprarenalelor, verde timusului, albastru tiroidei, indigo glandei pineale, violet glandei pituitare. Fiecare din aceste culori poate, in functie de individ, sa para “cenusie”, nuantele inchise corespunzind vibratiilor celor mai joase, sau stralucitoare si clara, corespunzand in partea de sus a gamei unei evolutii armonioase apropiate de perfectiune.

Culorile au o mare influenta asupra entitatii, in special cele care nu sunt prea puternice, violetul, ultravioletul, unele tonuri de verde, movul, rozul. Tonurile pastel, cele pe care le consideram spirituale, vor influenta mai mult entitatea. Si cand ea va fi pe punctul de a se imbolnavi, aceste nuante dulci ii vor calma durerile, acolo unde medicina va esua.

Purtati direct pe corp mov, albastru, lavanda si obiecte stralucitoare; adaugati o anumita muzica armonioasa. Aceste vibratii vor restabili putin cate putin starea normala, mentala si fizica.

Lumina verde are un puternic efect de vindecare asupra cancerului: in multe cazuri, cand este nevoie sa modificam trup,tesurtvibratiile (unui corp bolnav), proiectarea de lumina verde este de preferat, caci verdele este o culoare cu putere vindecatoare. Si deci, cand exista formatiuni maligne, lumina verde va fi mai eficienta decat celelalte culori sau decat razele X, care distrug tesuturile, dar nefiind capabile sa elimine ceea ce a fost distrus, provoaca revenirea (bolii) la anumite radiatii.

Ar trebui sa fim foarte atenti la culorile pe care le alegem spre a fi purtate: fiecare corp, fiecare activitate, fiecare suflet-entitate vibreaza mai mult sau mai putin la anumite culori. Ca urmare, exista tonuri de verde si albastru la care aceasta persoana reactioneaza foarte bine.

Chiar negrul poate avea un efect terapeutic. Desi negrul este legat de tot ce se refera la moarte, moartea este negativa doar intr-o perspectiva occidentala materialista; ea simbolizeaza renuntarea, purificarea dorita, moartea simbolica a relelor pasiuni ale egoului.

Ce lectii de viata ne dau acele tari musulmane din jurul Mediteranei, unde peretii interiori sunt vopsiti in albastru si verde, unde curtile interioare ale caselor si moscheilor sunt decorate cu minunate armonii de faianta in aceste nuante! Acesta este si principiul acelor “azulejos” din Portugalia, al caror efect decorativ – si terapeutic! – se bazeaza pe folosirea camaieurilor albastre.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment