Secretul glandei pineale, ochiul lui Dumnezeu

Glanda pineala este unul dintre cele mai mari secrete care au fost ascunse de noi. Secretul nu e faptul ca exista glanda, secretul este dat de functia glandei. Studentilor de la medicina li se spune ca este vorba despre un organ „mort”, care nu are functii (la fel ca apendicele), dar nu este asa. Glanda pineala este, de fapt, cel de-al treilea ochi, organul prin care, odata ce este activat, ne conecteaza la alte dimensiuni ale realitatii. Daca reusim sa-l activam, putem vedea fiinte din alte dimensiuni, putem face calatorii astrale (adica sa ne parasim corpul nostru fizic si sa calatorim in lumea astrala), sa dezvoltam abilitati psihice, cum ar fi telepatia sau clarviziunea, sau chiar sa calatorim in timp.

Glanda pineala are mai multe sensuri, pentru fiecare religie / spiritualitate in parte. Pentru religia catolica, inseamna puterea lui Dumnezeu; pentru francmasoneria, viziunea Ciclopilor; in traditia egipteana el este cunoscut sub numele de ochiul lui Horus, iar in religiile orientale, ca cel de-al treilea ochi – centrul clarviziunii si intuitiei. In terminologia initiatica este cunoscut sub numele de „Poarta paradisului“. Chiar filozoful francez Descartes a sugerat ca glanda pineala este „sediul sufletului“.

Se pare ca glanda pineala produce un hormon numit melatonina, a carui deficienta rezulta in insomnie si depresie, el fiind prezent in unele alimente, cum ar fi ovaz, porumb, rosii, cartofi, nuci, orez si cirese. Totodata, glanda pineala secreta o substanta numita DMT (dimetiltriptamina), ce apare atunci cand visam, fiind responsabila pentru afisarea imaginilor in vise. DMT este atat de puternic incat poate aduce constiinta omului in calatorii in timp si in alte dimensiuni. In starea imediata inaintea mortii, se produce o cantitate mare de DMT, motiv pentru care ii este atribuita capacitatea de a intra in constiinte superioare. DMT indeplineste stari mistice sau interdimensionale, acesta fiind cel mai puternic halucinogen gasit in natura.

Be the first to comment

Leave a Reply