duminică, septembrie 25, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualeSimturile asociate celor 5 niveluri ale realitatii

Simturile asociate celor 5 niveluri ale realitatii

Simturile asociate celor 5 niveluri ale realitatii

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Asa cum fiecare persoana are 5 simturi fizice, fiecare persoana are 5 simturi mai subtile care sunt echivalentul spiritual ale celor 5 exterioare. Urmatorul tabel arata progresul constiintei si superconstiintei in timp ce calatoresti spre primele 5 dimensiuni ale realitatii asa cum au fost descrise de un maestru spiritual in cartile lui Alice Bailey.

Planul atmic / Constiinta atmica / Toate cunostintele, Perfectiune, Serviciu activ, Beatitudine

Planul budic / Constiinta superioara / Telepatie, Raspunsul la vibratia de grup, Discernamant spiritual

Planul spiritual /  Constiinta inferioara / Discriminare, Clarviziune superioara, Psihometrie planetara, Clarauditie superioara

Planul eteric / Constiinta astrala / Idealism emotional, Imaginatie, Clarviziune, Psihometrie, Clarauditie

Planul fizic / Constiinta fizica / Miros, Gust, Vedere, Atingere, Auz

Conform aceluiasi maestru spiritual, constiinta vine de obicei de la „constiinta astrala”, si multi oameni se impotmolesc la acest nivel. Nu este nimic gresit in a-ti dezvolta constiinta astrala. Este important doar sa le folosesti in contextul intelegerii ca exista 7 dimensiuni ale realitatii si 7 nivele ale aparatului senzorial.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.