marți, decembrie 6, 2022
AcasăSpiritualitate practicaDaca aveti aceste doua gropite in spate, atunci sunteti o persoana cu...

Daca aveti aceste doua gropite in spate, atunci sunteti o persoana cu adevarat speciala! Iata ce spun ele despre voi…

Daca aveti aceste doua gropite in spate, atunci sunteti o persoana cu adevarat speciala! Iata ce spun ele despre voi…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

doua gauri spateEle se numesc gropitele lui Venus; acestea sunt cercuri mici, care sunt formate pe partea inferioara a spatelui la barbati si la femei. In cazul barbatilor, aceste gropite se mai numesc si „gropitele lui Apollo”.

Acestea sunt situate intr-un loc in care cele doua oase conecteaza pelvisul si pot fi vazute doar la persoanele care au aceasta predispozitie genetica sau au ligamente de dimensiune corespunzatoare. Nu putem alege daca le avem sau nu; e pur si simplu vorba de genetica.

Gropitele sunt un semn a unei bune circulatii, a unui corp sanatos si este o conditie importanta pentru placerea se*uala.

Din moment ce gropitele lui Venus se afla intr-un loc in care nu exista muschi, este imposibil de a le crea cu unele exercitii, dar daca lucrati pentru eliminarea excesului de grasime, aceste gropite pot deveni vizibile.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

4 Comments

  1. Nu cred ce spui, dar din vasta mea experienta pot sa spun ca: la femei acele gropite denota un apetit sexual mult mai ridicat decat la femeile ce nu poseda acele gropite si au si un grad mai ridicat de incitare…presupun ca la barbati e la fel avand in vedere ca si eu le am…
    Acum: cum se dezvolta aceste gropite: simplu ,folosind bicicleta ,ei bine daca de mic copil folosesti bicicleta iti dezvolta anumiti muschi la picioare si fese si iti creaza si un”posterior” bombat si obraznic. Faceti comparatie cu persoane care nu au mers niciodata pe bicicleta au un poterior plat.