Din ce stea provii? Afla-ti sistemul stelar in care ai trait in vietile anterioare!

Social Media

fiinta din steaSe stie ca, daca acceptam teoria reincarnarii, atunci trebuie sa acceptam si ideea ca in vietile trecute am trait pe alte sisteme stelare sau galaxii. Putem afla pe ce stea am fost in vietile trecute, urmarindu-ne caracteristicile. Textul mai jos a fost extras, tradus si adaptat din cartea lui Jo Amidon – „De unde esti cu adevarat?”

Steaua Vega

Cei care au Vega ca si originea lor planetara sunt independenti, mandri si au o vointa puternica. Cei din Vega sunt plini de energie si tind sa aiba cunostinte dintr-o varietate mare de domenii de interes. Ei au mai multe talente si capacitati, sunt destul de creativi si de multe ori au o capacitate de a combina creativitatea cu rationalitatea. Ei pot fi artisti, designeri, inventatori, arhitecti sau se pot ajuta de creativitate pentru a crea tehnologii noi. „Veganii” sunt priceputi in a incepe noi proiecte, dar sunt mai putin buni in terminarea lor.

Cei care au trait in trecut in sistemul stelar Vega cauta varietatea, provocarea si nevoia de intelegere a multora dintre intrebarile pe care le au in interior. Ei se pot plictisi usor; tind sa analizeze si se indoiasca de tot ceea ce ei nu inteleg sau nu le satisface sistemul lor de credinte.

„Veganii” au un puternic sentiment de responsabilitate si de grija. Ei isi pot gasi implinirea in lucrul cu copiii, cu cei care sunt bolnavi sau cu cei care au nevoie de ingrijire si de sprijin. Ei au abilitati de vindecare si pot avea o afinitate pentru pietre si cristale. Cei mai multi lucreaza in domeniul sanatatii, al asistentei sociale, ca profesori sau lucreaza in domenii care permit libertatea de exprimare creativa.

Steaua Sirius

Cei care au Sirius ca originea lor planetara, sunt foarte concentrati, foarte determinati pe o anumita cale. Este foarte dificil de a schimba mintea unui „siriusian”, dar odata ce acesta a devenit convins ca noua cale este mai potrivita, el devine in totalitate concentrat pe nou si se debaraseaza repede de calea veche. Siriusenii au convingeri puternice, idealuri si integritate personala. Ei pot fi prieteni loiali, de incredere, dar asteapta acelasi lucru in schimb. Ei devin raniti si deziluzionati atunci cand nu sunt indeplinite aceste asteptari. Siriusienii pot avea dificultati in impartasirea emotiilor si exprimarea sentimentelor si a nevoilor.

Cei care au trait pe Sirius tind sa fie orientati spre viitor, si nu pe trecut. Si aceasta pentru ca toate durerile si emotiile negative din trecut au fost mai degraba negate si reprimate, decat sa fie tratate la momentul aparitiei. Una dintre lectiile pe care multi siriusieni au ales sa lucreze in aceasta viata pe Pamant este eliberarea durerilor trecutului, iertarea de sine si a altora si perseverenta.

Siriusenii au un puternic simt al umorului, care se observa doar atunci cand au incredere in persoanele de langa ei. Ei pot fi considerati de catre unii a fi visatori, si asta pentru ca au tendinta de a nu observa lucruri din prezent; ei par uneori a fi neinteresati sau neatenti, dar in realitate ei sunt pur si simplu atenti in alta parte.

Grupul de stele Pleiade

Cei care au Pleiadele ca origine planetara sunt sensibili, iubitori si naturali. Exista o dorinta a lor de a exista pace si fericire pentru toti. In cazul in care un pleiadian e intrebat ce-si doreste de la viata, el va raspunde: „vreau sa fiu fericit.”

Cei din Pleiade sunt emotionali si iubitori, dar tind sa reprime mult din aceste calitati, datorita dorintei lor de a-i multumi pe altii. Ei sunt sensibili si reactioneaza rapid la critici. Pleiadienii tind sa-si sacrifice nevoile personale, pentru a-i satisface pe altii; acest lucru poate provoca resentimente in interior. Ei tind sa se imbolnaveasca mai repede, atunci cand exista furie, tensiune si certuri in jurul lor, si astfel pleiadienii absorb emotiile altora. De asemenea, ei plang mult; datorita tendintei lor de a-si reprima emotiile, acest lucru poate duce la nevoia de eliberare.

Pleiadienii se afla pe Pamant in aceasta viata, pentru a invata ca trebuie sa se concentreze pe propria fericire si pentru a nu mai absorbi emotiile negative din jurul lor.

Constelatia de stele Orion

Cei care au Orion ca origine lor planetara au personalitati, idealuri si credinte puternice. Un Orion poate fi recunoscut prin numeroasele intrebari pe care le pun, deoarece au o nevoie puternica pentru a intelege motivele si semnificatiile interioare ale tuturor lucrurilor. Orionii tind sa analizeze oamenii si evenimentele, in nevoia lor de a intelege. Majoritatea Orionilor opereaza mai degraba la nivel mental, decat la nivel sentimental.

Orionii doresc ca altii sa le respecte opiniile si pot depune eforturi sa-i convinga pe altii de validitatea opiniilor lor. Ei au o sete interioara profunda de cunoastere si pot fi frustrati cu cei care nu impartasesc aceasta sete. Exista un interes din partea lor pentru o mare varietate de domenii. Ei sunt sceptici si au o mare dificultate in a accepta noile credinte, fara dovezi convingatoare.

Orionii tind sa fie critici fata de altii, dar si fata de ei insisi. Acest lucru se datoreaza faptului ca Orionii cauta perfectiunea. Ei au ochi pentru detalii si lucruri pe care altii nu le au. Ei tind sa arate aceste lucruri si altora, daca cred ca sunt lucruri care au nevoie de atentie sau de corectie. Acest lucru poate fi suparator pentru cei care nu sunt obisnuiti cu energia Orionilor si pot fi luate ca si critici personale.

Cei din Orion au nevoie de intimitate si de timp numai pentru a reincarca, sa invete si sa dezvolte fluxul interior. Ei invata cel mai bine singuri sau in grupuri mici, si nu se simt confortabil in grupuri mari. Multi Orioni devin profesori excelenti, datorita capacitatii lor de a vedea mai multe detalii si „unghiuri” de prezentare a informatiilor.

Steaua Arcturus

Cei care au Arcturus ca origine a lor planetara au personalitati puternice, o forta interioara profunda si o „cunoastere” din interior. La suprafata, ei apar puternici si capabili. Arcturienii sunt foarte creativi. Cei mai multi dintre arcturieni sunt scriitori si artisti; ei sunt buni oratori, au un bun simt al umorului, sunt iubitori si le place sa calatoreasca. Ei pot tinde sa se plictiseasca cu usurinta si cauta noi experiente pentru a evita plictiseala.

E destul de greu sa va faceti prieteni din arcturieni; ei au foarte putini sau deloc prieteni apropiati, insa au multi prieteni de fatada. Strainii sunt atrasi de energia si magnetismul unui arcturian. Cu toate ca sunt dispusi sa asculte si sa dea sfaturi, arcturienii pot fi nerabdator cu cei care nu doresc sa depuna eforturile necesare.

Arcturienii au multa energie, si fizica si mentala. Ei tind sa fie entuziasti si optimisti. Atunci cand energia lor este concentrata si bine utilizata, exista putine lucruri pe care ei nu le pot realiza. In relatiile de dragoste, arcturienii au nevoie de libertate personala; ei se simt prinsi in relatii, care par ca le restrictioneaza.

Galaxia Andromeda

Cei cu o origine planetara in galaxia Andromeda cauta libertatea. De aceea, ei pot schimba des locurile de munca sau relatiile care simt ca le-ar distruge libertatea.

Andromedanii se bucura de calatorii, de activitate si de varietate. Le place sa zboare mult cu avioanele, intrucat subconstientul lor le stimuleaza amintiri din adevarata lor casa, aflata undeva departe. In exterior, multi andromedani sunt increzatori, capabili si cu abilitati bine dezvoltate pentru a comunica cu alte persoane.

Andromedanii au capacitatea de vindecare si de comunicare; ei sunt sensibili si au o dorinta de a vindeca durerilor fizice, emotionale sau psihice ale omenirii.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply