duminică, septembrie 25, 2022
AcasăSpiritualitate practicaCristaloterapieMetale care ne protejeaza de magia neagra, blesteme si alte rele

Metale care ne protejeaza de magia neagra, blesteme si alte rele

Metale care ne protejeaza de magia neagra, blesteme si alte rele

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

amulete metalInfluenta metalelor in magie nu este deloc lipsita de importanta. Iata lista principalelor metale si modul in care intervin ele in practica.

Antimoniu. Acest metal alb, purtat ca amuleta, este renumit pentru capacitatea lui de a proteja impotriva ghinionului si a demonilor.

Argint. Purtat ca amuleta, acest metal apara impotriva deochiului. Dedicat Lunii, era preferatul elfilor, zanelor si tuturor practicantilor magiei.

Aur. Cum acest metal se afla sub puterea soarelui, este folosit pentru fabricarea de amulete pentru dobandirea faimei, a bogatiei si prosperitatii. In plus, asigura celor care il poarta o viata lunga.

Cupru. Purtati amulete din cupru daca vreti sa indepartati spiritele rauvoitoare si sa va aparati impotriva blestemelor. Obiectele din cupru risipite prin casa impiedica vizita spiritelor rautacioase.

Fier. Purtat ca amuleta, fierul indeparteaza demonii. Dar distruge in egala masura elfii si zanele: simplul contact cu acest metal ii poate ucide.

Magnet. In Antichitate, magnetii de fier erau folositi pentru a alege intre adevar si minciuna. Magnetul era recunoscut pentru capacitatea lui de a ajuta la prevederea viitorului si la descoperirea tainelor ascunse.

Mercur. E unul dintre ingredientele preferate ale alchimistilor. Era foarte des intrebuintat in retetele magice pentru vindecarea bolilor si combaterea deochiului.

Meteoriti. Purtate ca amulete, bucatelele de meteorit apara de fulgere si furtuni. Ele folosesc si la prevederea eclipselor si a altor evenimente celeste.

Plumb. Asezat la intrarea in casa, plumbul impiedica intrarea spiritelor rauvoitoare. Poate fi folosit si pentru izolarea obiectelor magice, pentru ca energia lor sa nu se risipeasca.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

6 Comments