Metale care ne protejeaza de magia neagra, blesteme si alte rele

Social Media
  •  
  •  
  •  

amulete metalInfluenta metalelor in magie nu este deloc lipsita de importanta. Iata lista principalelor metale si modul in care intervin ele in practica.

Antimoniu. Acest metal alb, purtat ca amuleta, este renumit pentru capacitatea lui de a proteja impotriva ghinionului si a demonilor.

Argint. Purtat ca amuleta, acest metal apara impotriva deochiului. Dedicat Lunii, era preferatul elfilor, zanelor si tuturor practicantilor magiei.

Aur. Cum acest metal se afla sub puterea soarelui, este folosit pentru fabricarea de amulete pentru dobandirea faimei, a bogatiei si prosperitatii. In plus, asigura celor care il poarta o viata lunga.

Cupru. Purtati amulete din cupru daca vreti sa indepartati spiritele rauvoitoare si sa va aparati impotriva blestemelor. Obiectele din cupru risipite prin casa impiedica vizita spiritelor rautacioase.

Fier. Purtat ca amuleta, fierul indeparteaza demonii. Dar distruge in egala masura elfii si zanele: simplul contact cu acest metal ii poate ucide.

Magnet. In Antichitate, magnetii de fier erau folositi pentru a alege intre adevar si minciuna. Magnetul era recunoscut pentru capacitatea lui de a ajuta la prevederea viitorului si la descoperirea tainelor ascunse.

Mercur. E unul dintre ingredientele preferate ale alchimistilor. Era foarte des intrebuintat in retetele magice pentru vindecarea bolilor si combaterea deochiului.

Meteoriti. Purtate ca amulete, bucatelele de meteorit apara de fulgere si furtuni. Ele folosesc si la prevederea eclipselor si a altor evenimente celeste.

Plumb. Asezat la intrarea in casa, plumbul impiedica intrarea spiritelor rauvoitoare. Poate fi folosit si pentru izolarea obiectelor magice, pentru ca energia lor sa nu se risipeasca.

5 comentarii la „Metale care ne protejeaza de magia neagra, blesteme si alte rele”

  1. Pingback: Metale care ne protejeaza de magia neagra, blesteme si alte rele - REVISTE

Lasă un comentariu