Lumina alba, culoarea ingerilor care vindeca si protejeaza

Lumina alba este culoarea ingerilor pazitori, in timp ce luminile colorate corespund arhanghelilor si catorva dintre maestrii spirituali elevati (cum ar fi Quan Yin, zeita orientala a compasiunii, a carei culoare este rosu visiniu). Lumina alba este stralucirea haloului ingerilor, aura lor. Tot ceea ce inconjurati cu lumina alba este perfect protejat, deoarece lumina alb stralucitoare este invincibila. De asemenea, este o culoare foarte puternica pentru vindecarea temerilor si bolilor adanc ascunse, la fel cum un ai curata cu un suvoi puternic de apa.

Meditatia cu lumina alba poate purifica chakrele si vindeca trupul

Dupa cum veti putea citi mai jos, Kaiisha s-a vindecat cand a vizualizat lumina alba cum ii purifica chakrele. In urma cu cinci ani, Kaiisha Taylor din Australia era grav bolnava. Emaciata si secatuita de energie, Kaiisha era supusa unor analize medicale amanuntite pentru a-i detecta starea, astfel incat sa poata fi tratata. Rezultatele analizelor sale erau gata luni dimineata la vizita medicala. In timp ce astepta verdictul, Kaiisha era foarte inspaimantata, luand in calcul perspectiva unei morti premature. La urma urmelor, nu avea decat 23 de ani si inca mai avea mult de trait.

In loc sa se lasa prada fricii si pesimismului, totusi, Kaiisha s-a hotarat sa treaca la fapte. A inceput sa mediteze de doua ori pe zi, timp de o ora de fiecare data. In timpul meditatiilor, Kaiisha a vizualizat cum chakrele ei se umplu de lumina alba stralucitoare. Si-a imaginat energia iubirii radiind din corpul ei atat de intens incat umplea toata camera. Kaiisha s-a asigurat ca incaperea in care medita era un loc linistit si sacru; si a pastrat langa ea flori proaspete, lumanari si cristale in timp ce medita.

In sambata de dinaintea intalnirii cu doctorul, pentru a afla rezultatul analizelor sale, Kaiisha s-a rugat din toata inima ca totul sa fie bine. Ea isi aminteste: „In timp ce ma rugam, am devenit constienta de o lumina stralucitoare ce inunda camera si am simtit cum se incalzeste. Puteam sa aud o muzica blanda, frumoasa si in fata mea se afla o lumina uriasa, alb-aurie, care era iubire pura sub forma de inger! Ingerul a venit la mine si m-a cuprins cu aripile, imbratisandu-ma. Am simtit mesajul telepatic care spunea ca totul urma sa fie bine. Am putut vedea inca doi ingeri in spatele meu, iar iubirea pe care am simtit-o era atat de uimitoare si de puternica, incat lacrimile au inceput sa curga din ochii mei. Nu aveam absolut nicio indoiala ca lucrurile aveau sa se termine cu bine atunci cand ingerii au plecat. Ma simteam atat de fericita ca nu aveam cancer, asa cum ma temeam inainte.”

Kaiisha si-a sunat imediat mama ca sa ii spuna ca sanatatea ei era buna. Mama ei a plans de usurare, deoarece si ea fusese ingrijorata. Cand Kaiisha a ajuns in cabinetul doctorului, luni dimineata, ea era complet increzatoare ca rezultatele analizelor vor arata ca era perfect sanatoasa. Asa ca, atunci cand doctorul i-a spus ca pana la urma nu avea cancer, Kaiisha a raspuns: „Stiu.”

Observati cum a lucrat Kaiisha atat cu energia luminii, cat si cu cea a iubirii, in vindecarea ei. Si ea avea intentii foarte clare, lucru care s-a manifestat in rugaciunea ei din tot sufletul pentru sanatate, impreuna cu actiunea plina de credinta de a medita de doua ori pe zi. Cand iubirea este invocata impreuna cu lumina si intentiile limpezi, atat puterea luminii, cat si a iubirii, sunt amplificate una de catre cealalta. Iubire plus lumina constituie cel mai eficient medicament dintre toate. Atunci cand lucrati cu lumina alb stralucitoare in mod regulat, veti invata sa aveti incredere in puterea ei de a vindeca si de a proteja.

Lumina alba nu doar vindeca, ci si protejeaza

Lumina alb-stralucitoare are doua scopuri: purificarea, care atrage vindecarea, si protectia. Intentia pe care o mentineti atunci cand invocati lumina determina care scop va fi manifestat. Urmatorul exemplu arata puterea protectoare pe care o are inconjurarea unei persoane sau a unui obiect cu lumina alba.

Kate astepta doi prieteni la cina, in casa ei din Saskatchewan, Canada. Primul prieten a sosit la timp, dar cel de-al doilea intarzia. Kate si prietenul ei erau ingrijorati ca cel care intarzia ar putea avea probleme pe drumurile alunecoase si acoperite cu zapada, incat amandoi au vizualizat o lumina alba in jurul prietenului lor si a masinii acestuia. Atunci cand in cele din urma a ajuns, prietenul le-a explicat ca, in timp ce conducea, a intrat intr-o curba periculoasa si masina a inceput sa derapeze catre un sant adanc. Atunci masina s-a redresat brusc si a continuat sa ruleze de parca niciodata nu ar fi scapat de sub control.

Kate si primul ei musafir s-au uitat unul la celalalt, calculand ca ora la care el intrase in curba era exact ora la care ei ii trimisesera lumina alb-stralucitoare. Kate spune: „A fost o confirmare minora, dar puternica, la nivel fizic, a faptului ca lumina alba are un efect tangibil asupra vietilor noastre.”

8 Comments

  1. bai LOVENDAL bai.. tu chiar crezi ceea ce scrii ? cateodata ma refer cand esti cu dumnezeu si cu ingerii cand esti cu paganitatile alea de zeitati quan yin si alte tampenii sa fim seriosi ori cu dracu ori cu domnu , scz dak team jignit dar tu cam amesteci pe dumnezeu cu alte chestii pagane ce nu trebe.. ma rog sa ati deschizii ochii cu adevarat. amen

  2. si eu ma trezesc uneori zambit sau oarecum entuziasmat din nimic in momentul cand ma injur de lumina alba… INSA mai nou simt ca doresc din ce in ce mai multa lumina sau intensitate.. nu stiu cum sa zic corect.. vreau sa simt mai mult si sa impart din ea si altora.. sau sa ma pot juca, manipulao.. huh

  3. @Alex – Cati draci ai vazut tu pana acum si unde?
    Un om sfant a spus odata ca; ” Rugaciunea este cererea ta catre Dumnezeu iar meditatia este raspunsul lui Dumnezeu la rugaciunea ta”.
    Si exact asta se face intr-o meditatie se asteapta si se asculta cu atentie in interiorul tau pana cand auzi raspunsul.
    In Biblie spune ca ceea ce ceri sa crezi ca deja ti s-a dat (nu-mi amintesc acum exact exprimarea). Trairile minunate legate de lumina alba avute in urma rugaciunii de vindecare sunt cele care au facut posibila vindecarea. Fara ele ar fi ramas doar o simpla rugaciune si o cerere permanenta la care cel care se roaga nu va primi nici un ajutor, nu pentru ca nu-i este acordat ci pentru ca el refuza sa asculte raspunsul si sa primeasca vindecarea.

Leave a Reply