duminică, septembrie 25, 2022
AcasăSpiritualitate practicaMagiePuteti scapa de blesteme cu ajutorul "oglinzilor magice"!

Puteti scapa de blesteme cu ajutorul „oglinzilor magice”!

Puteti scapa de blesteme cu ajutorul „oglinzilor magice”!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

oglinda magica 3Sunteti blestemat(a)? Cineva, candva a oferit un blestem puternic dvs sau familiei dvs? Atunci, trebuie sa scapati de acest blestem. Exista cateva metode pentru a indeparta un blestem, ca de exemplu, folosirea unei rugaciuni (vedeti articolul: Puternica rugaciune ortodoxa pentru dezlegarea de blesteme).

In articolul acesta, vom vorbi de o alta metoda, metoda oglinzilor magice. Va aduceti aminte, atunci cand erati copii, ca puteati reflecta lumina soarelui oriunde, cu oglinda mamei voastre? O „oglinda magica” functioneaza pe acelasi principiu: orice lucru se reflecta in oglinda – inclusiv intentiile ostile – se pot intoarce la cel care le-a trimis. Aceasta metoda este deosebit de eficienta daca cunoasteti identitatea persoanei care v-a trimis raul.

Exista mai multe feluri de a crea o oglinda magica. Primul si cel mai simplu este acela de a utiliza o singura oglinda. Puneti oglinda, in picioare, intr-un bol de sare neagra, care este folosita in multe traditii pentru a oferi protectie si a respinge negativitatea. In bol, odata cu oglinda, asezati si ceva ce reprezinta tinta: persoana care va vrea raul. Acest lucru poate fi o fotografie a acelei persoane, o carte de vizita sau chiar numele ei scrisa pe o bucata de hartie. Acest lucru va reflecta energia negativa celui care a trimis-o.

DeAwnah este un practicant al magiei populare traditionale din nordul Georgiei. El spune: „Eu folosesc foarte mult oglinzile. Ele sunt la indemana oricui pentru a rupe blestemele. Ele intorc totul la persoana care a aruncat initial blestemul”.

O tehnica similara este aceea de a crea o caseta de oglinzi. Acesta functioneaza pe acelasi principiu ca si oglinda unica, doar ca veti utiliza mai multe oglinzi pentru a le alinia in interiorul unei cutii, lipindu-le, astfel incat acestea sa nu se miste. Dupa ce ati facut acest lucru, plasati un obiect ce aduce aminte de persoana care v-a vrut raul, in interiorul cutiei, iar apoi sigilati cutia.

In unele traditii magice populare, caseta de oglinzi este creata folosind cioburi de oglinda pe care le-ati lovit cu un ciocan in timp ce scandati numele persoanei care va vrea raul. Aceasta este o metoda foarte buna, dar fiti atenti sa nu va taiati. Purtati ochelari de protectie in cazul in care optati pentru aceasta tehnica.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.