Puteti scapa de blesteme cu ajutorul „oglinzilor magice”!

Social Media

oglinda magica 3Sunteti blestemat(a)? Cineva, candva a oferit un blestem puternic dvs sau familiei dvs? Atunci, trebuie sa scapati de acest blestem. Exista cateva metode pentru a indeparta un blestem, ca de exemplu, folosirea unei rugaciuni (vedeti articolul: Puternica rugaciune ortodoxa pentru dezlegarea de blesteme).

In articolul acesta, vom vorbi de o alta metoda, metoda oglinzilor magice. Va aduceti aminte, atunci cand erati copii, ca puteati reflecta lumina soarelui oriunde, cu oglinda mamei voastre? O „oglinda magica” functioneaza pe acelasi principiu: orice lucru se reflecta in oglinda – inclusiv intentiile ostile – se pot intoarce la cel care le-a trimis. Aceasta metoda este deosebit de eficienta daca cunoasteti identitatea persoanei care v-a trimis raul.

Exista mai multe feluri de a crea o oglinda magica. Primul si cel mai simplu este acela de a utiliza o singura oglinda. Puneti oglinda, in picioare, intr-un bol de sare neagra, care este folosita in multe traditii pentru a oferi protectie si a respinge negativitatea. In bol, odata cu oglinda, asezati si ceva ce reprezinta tinta: persoana care va vrea raul. Acest lucru poate fi o fotografie a acelei persoane, o carte de vizita sau chiar numele ei scrisa pe o bucata de hartie. Acest lucru va reflecta energia negativa celui care a trimis-o.

DeAwnah este un practicant al magiei populare traditionale din nordul Georgiei. El spune: „Eu folosesc foarte mult oglinzile. Ele sunt la indemana oricui pentru a rupe blestemele. Ele intorc totul la persoana care a aruncat initial blestemul”.

O tehnica similara este aceea de a crea o caseta de oglinzi. Acesta functioneaza pe acelasi principiu ca si oglinda unica, doar ca veti utiliza mai multe oglinzi pentru a le alinia in interiorul unei cutii, lipindu-le, astfel incat acestea sa nu se miste. Dupa ce ati facut acest lucru, plasati un obiect ce aduce aminte de persoana care v-a vrut raul, in interiorul cutiei, iar apoi sigilati cutia.

In unele traditii magice populare, caseta de oglinzi este creata folosind cioburi de oglinda pe care le-ati lovit cu un ciocan in timp ce scandati numele persoanei care va vrea raul. Aceasta este o metoda foarte buna, dar fiti atenti sa nu va taiati. Purtati ochelari de protectie in cazul in care optati pentru aceasta tehnica.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply