Trei rugaciuni puternice pentru a ne apara de blesteme si de cele rele

Social Media

Iata in continuare trei rugaciuni puternice cu Maica Domnului pentru a ne apara de blesteme si de cele rele:

1. Preasfanta Marie, Maica lui Dumnezeu si a noastra, Imparateasa Cerului si universului, noi de la crucea lui Iisus, precum Iisus a spus, fiii Tai suntem si cu umilinta Te rugam:
– Apara-ne de ispite si de spiritele care nu sunt bune, iar acele spirite si ispite care nu sunt bune si se afla in noi pana in prezent, sa fie scoase afara, sa nu mai intre iarasi.
– Apara-ne de dusmani si de primejdii, de dureri, neplaceri, de pacate, de sminteli si de greseli, fapte necuviincioase, de lucruri fara de folos, iar acele pacate, sminteli si greseli, fapte necuviincioase, lucruri fara de folos, facute pana in prezent cu fapta, cu cuvantul, cu privirea, cu promisiunea, cu gandul, cu dorinta, cu slabiciunea, cu stiinta sau nestiinta, cu voia si fara voia noastra, sa fie iertate si uitate, sa nu se poata vorbi, nici scrie, nici citi, nici cu gandul a se aminti de nimeni niciodata, nici unde si nici cand si asa, cu ajutorul harului Tau, invredniceste-ne de o transformare usoara si placuta si de acum inainte sa facem numai sfanta voia Ta, binele nostru pamantesc si ceresc si cel de-al aproapelui nostru la fel, iubindu-Te, cinstindu-Te si marindu-Te in vecii vecilor. Amin.

2. Preasfanta Marie, Maica lui Dumnezeu si a noastra, Imparateasa Cerului si universului, noi de la crucea lui Iisus, precum Iisus a spus, fiii Tai suntem si cu umilinta Te rugam:
– Scoate toate sufletele din Purgatoriu, fii langa cei ce mor astazi, si de acum intr-o luna pana-n ora aceasta si in clipa aceasta, sa nu se osandeasca nici unul dintre ei, indreapta-i pe toti la cer.

3. Preasfanta Marie, Maica lui Dumnezeu si a noastra, Imparateasa Cerului si universului, noi de la crucea lui Isus, precum Isus a spus, fiii Tai suntem si cu umilinta Te rugam:
– Iarta-ma pe mine pacatosul si pe toti cei din lumea aceasta, fii langa cei ce se nasc astazi si de acum intr-o luna pana-n ora aceasta si clipa aceasta, sa se nasca fara de pacatul stramosesc, fa sa fie prunci buni, cum ai fost Tu, Sf. losif, Sf. loan Botezatorul, sfintii Tai parinti Ioachim si Ana, precum si parintii lor si parintii parintilor lor.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply