Introdu magia in viata ta!

Social Media

Indiferent cine esti, unde te afli si in ce circumstante traiesti, magia recunostintei iti va schimba pentru totdeauna viata!

Unii oameni au reusit sa iasa din cele mai teribile situatii si sa isi schimbe in totalitate viata prin practicarea recunostintei. Recunostinta iti poate transforma ca prin magie relatiile in legaturi armonioase si profunde, indiferent in ce stadiu se afla acestea la ora actuala. Ea te poate conduce in mod miraculos la prosperitate, oferindu-ti toti banii de care ai nevoie pentru a face tot ceea ce iti doresti. Recunostinta iti poate imbunatati starea de sanatate si poate aduce in viata ta o fericire cum nu ai mai trait vreodata. Ea te poate conduce la succes in cariera si in orice domeniu, sau iti poate oferi slujba la care visezi. Orice iti doresti sa devii, sa faci sau sa ai, cea mai sigura modalitate de a te bucura de succes este recunostinta. Puterea magica a acesteia iti poate transforma intreaga viata in aur curat!

Daca vei practica recunostinta, vei incepe sa intelegi de ce nu au mers bine anumite lucruri din viata ta si de ce nu ai ajuns inca sa te bucuri de tot ceea ce iti doresti. Daca iti vei face din ea un mod de viata, te vei trezi in fiecare dimineata fericit ca traiesti pe acest pamant. Viata ti se va parea cel mai minunat lucru intre toate. Vei realiza tot ceea ce iti vei propune, aparent fara niciun efort. Te vei simti usor ca un fulg si mai fericit decat te-ai simtit vreodata pana atunci. Chiar daca provocarile nu vor disparea din viata ta, vei sti cum sa le depasesti si vei invata lectiile pe care ti le ofera. Fiecare zi ti se va parea magica, intr-o masura mult mai mare decat atunci cand erai copil.

Este viata ta magica?

Este foarte usor sa iti dai seama cat de mult aplici recunostinta in viata ta. In acest scop, este suficient sa analizezi principalele domenii ale vietii tale: cel financiar, starea de sanatate, fericirea, cariera, caminul si relatiile. Domeniile in care te bucuri de abundenta si de implinire sunt cele in care ai aplicat cel mai mult puterea recunostintei, caci rezultatele acesteia sunt intotdeauna magice. Domeniile in care nu te bucuri de abundenta si de implinire sunt cele in care nu te-ai simtit niciodata suficient de recunoscator.

Este cat se poate de simplu: atunci cand nu te simti recunoscator pentru ceva, nu poti primi mai mult din acel ceva. Absenta recunostintei intrerupe magia in acel domeniu al vietii. Daca nu te simti deloc recunoscator, tu intrerupi singur fluxul de energie care te poate conduce catre o stare mai buna de sanatate, catre relatii mai armonioase, catre mai multa bucurie, catre mai multi bani si catre un succes mai mare in domeniul carierei, slujbei sau afacerilor.

Daca doresti sa primesti, trebuie sa incepi prin a darui. Aceasta este legea. Recunostinta inseamna sa oferi multumiri, iar lipsa ei intrerupe magia si te impiedica sa primesti ceea ce iti doresti de la viata. Absenta recunostintei echivaleaza cu nerecunostinta, iar cine este nerecunoscator nu numai ca nu ofera nimic, dar chiar ia ceva cu forta, considerand ca i se cuvine. In mod paradoxal, atunci cand luam lucruri care credem ca ni se cuvin de drept, noi luam ceva de la noi insine! Legea atractiei afirma ca principiile similare se atrag. De aceea, ori de cate ori luam ceva, considerand ca ni se cuvine de drept, si altii vor lua ceva de la noi cu aceeasi nonsalanta. Retine: „Celui care nu este capabil sa isi exprime recunostinta i se va lua chiar si ceea ce are.”


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply