Home Spiritualitate teoreticaPovestiri spirituale Cat de greu e sa judeci niste cartofi?

Cat de greu e sa judeci niste cartofi?

by admin
29 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

cartofi 70Un judecator s-a dus sa-si petreaca o parte din concediu la un var de-al lui, care era taran. Dupa trei zile, judecatorul, incepand sa se plictiseasca si vazand ca varul lui are treaba pana peste cap, s-a oferit sa-i dea o mana de ajutor.

– Ce stii sa faci? l-a intrebat taranul.

Judecatorul a stat putin pe ganduri, dar n-a putut da nici un raspuns multumitor. Taranul s-a gandit si el si i-a gasit o treaba mai usoara. L-a dus pe judecator intr-un sopron plin cu cartofi pe care tocmai ii stransese.

– Uite ce ai de facut, i-a zis el. Ai sa faci trei gramezi de cartofi: mari, mijlocii si mici. Pe diseara.

Taranul a plecat la camp, unde a lucrat toata ziua. Cand s-a intors, era aproape intuneric. A deschis usa sopronului si a vazut cartofii asa cum ii lasase dimineata. Judecatorul statea in mijlocul sopronului, amarat, cu sudoarea curgandu-i pe fata si cu parul valvoi. Tinea in mana un cartof.

– Ce s-a intamplat ? a intrebat taranul.

Judecatorul i-a intins cartoful si l-a intrebat, cu un firicel de glas:

– Asta cum e ? Mare, mic ori mijlociu ?

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

Incognito 1 august 2013 - 9:43

Frumos articol. Merita sa cugeti la el.

Cat de greu e sa judeci niste cartofi? - REVISTE 9 octombrie 2013 - 16:11

[…] sa-i dea o mana de ajutor. – Ce stii sa faci? l-a intrebat taranul. Judecatorul a stat […] vezi in revista Sursa: Reviste – spiritualitate – […]

Leave a Comment