vineri, februarie 3, 2023
AcasăSpiritualitate practicaFenomene psiPisica din casa ne protejeaza de energiile negative si de blesteme

Pisica din casa ne protejeaza de energiile negative si de blesteme

Pisica din casa ne protejeaza de energiile negative si de blesteme

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Evident, pisica este un animal de companie, dar cei mai multi oameni nu prefera ca pisica sa fie cel mai bun animal de companie pentru casa lor. In schimb, lor le face mare placere sa se joace cu cainii. De fapt, niciodata oamenii nu au inteles semnificatia sau importanta pisicii in viata noastra de zi cu zi.

Pisica este unul dintre animalele cele mai magice de pe Pamant. Unul dintre lucrurile cele mai importante despre pisica il reprezinta faptul ca acest animal ne protejeaza locuinta de fantome si spirite negative, care sunt in jurul nostru, chiar daca noi nu le putem vedea.

Trebuie sa acordam atentie pisicii, sa vedem daca revine in acelasi loc din casa, pastrand o postura tensionata, si, evident, uitandu-se la ceva. Un astfel de comportament poate fi un semn de negativitate sau a unei prezente malefice.

De asemenea, prezenta pisicilor in casa noastra ne va proteja de orice blesteme. Sa nu uitam faptul ca pisicile sunt conductoare de energie cosmica, prin care se poate aduce energie pozitiva in casa. Totodata, pisica ajuta foarte mult in eliberarea oamenilor de stres mental si emotional.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.