Meditatie de protectie

bulaIata o meditatie ce ar putea sa fie de folos celor care se simt atacati si epuizati de energiile inconjuratoare. Crearea unei bariere energetice ne poate proteja in multe moduri si ne poate reda stapanirea de sine.

„Cand se lucreaza cu bariere, este bine sa se foloseasca albul, mai degraba decat negrul. Folosind albul, acesta reprezinta o energie totala pozitiva.

Pasul 1: Gaseste un loc confortabil pentru a te relaxa, pozitioneaza-te ( intins, sezand, in pozitie yoga, etc.) astfel incat sa poti ramane in aceasta pozitie o perioada mai lunga.

Pasul 2: Inchide ochii si concentreaza-te pe corpul tau. Simte energia curgand prin trupul tau. Concentreaza-te pe acest simtamant.

Pasul 3: Concentreaza-te pe energia corpului tau. Fixeaza-te pe aceasta energie si incepe sa o concentrezi intr-o minge, intr-o zona a trupului, unde doresti.

Pasul 4: Cand ai adunat energia intr-o minge, incepe sa te concentrezi pe acea minge si sa o impingi spre exterior incet, simte cum mingea energetica se expansioneaza si formeaza o bula sau un cocon in jurul corpului tau fizic.

Pasul 5: Daca nu poti vizualiza mingea sau bula crescand spre exterior, concentreaza-te doar sa simti energia cum se misca in jurul tau, in intentia ta.

Pasul 6: Odata creata bula, concentreaza-te pe invelisul bulei ce devine tot mai rezistent, mai puternic. De exemplu: in locul unui invelis subtire de energie ce te inconjoara, trimite mai multa energie, spre a face bula mai groasa/mai puternica.

Pasul 7: Cand esti pregatit/a, deschide ochii si incheie meditatia. Nu iti retrage energia din bariera creata, doar incheie meditatia.”

6 Comments

 1. Bună Admin,
  aici pe acest Seit,văd o lume căutătoare în cele spirituale,iată, eu mă acup de problemele oamenilor sufletești în special a celor căutători de spiritualitate.
  Trăiesc la Dusseldorf în Germania,organizez din când în când aici Workshop Spiritual,unde căutătorii de Spiritualitate au posibilitatea de a învăța direct de la Maestru!Au posibilitatea deasemeni să pună întrebări direct Lui însuși!
  Intrebarea mea este la tine,dacă se poate posta un anunț pe acest Seit,cu această ocazie.

  http://suprememastertv.com/de/nl/?wr_id=72&page=1#v

  Acest Link te duce la Maestrul Suprem Dr. Acharya Shree de care vorbesc și omul căutator de spiritualitate, îl poate întâlni personal.
  Mulțumesc!!!

 2. Multumesc Admin!!!
  Invitație tuturor căutătorilor în cele spirituale!!!!!
  14 și 15 Mai va avea loc la Dusseldorf în Germania: „Workshop Spiritual”cu Maestrul Suprem Spiritual Dr.Acharya Shree Yogeesh

  Inveți „direct” de la Maestru!
  Despre Purnam Yoga
  Chakra și activarea lor prin Sunete divine de Mantre
  Si pentru-că Meditația aparține numai Sufletului tău!
  Inveți cum să meditezi,de ce să meditezi,unde poți să meditezi și de ce, îmi face așa bine meditația!

  Mă poți contacta pe adresa de Mail:**********

  pe acest Link,poți cunoaște mai multe despre mine!
  *******************

  Despre Acharya Shree cunoști pe Linkul de mai jos
  *******************

  Vă aștept și mă bucur să vă întâlnesc!!
  Carolina

  Edit by Admin: Din pacate, reclama nu este acceptata pe site, fara acordul prealabil al unui administrator. Multumim pentru intelegere.

 3. Auto-hipnoza cu spiritism – apelare la demoni – rugaciuniea ortodoxa nu va mai ajuta?
  Ziceti „… Nu iti retrage energia din bariera creata..”
  Bariera este facuta de demoni iar „energia” nu exista – nu exista energie ci duh care lucreaza pentru a se manifesta ceva – fie material, fie ne-material.
  Asemanarea cu yoga este chiar practic yoga – prosternare la demonul Krishna – puternic, nu contest dar paduche intunecat care nu cuteaza sa se arate lui Iisus Hristos.
  … va jucati… pana cand deveniti slugile diavolului daca practicati toate astea…
  Nu se „descopera” decat cum sa minti omul si sa-l atragi in vinderea sufletului pentru amagire pamanteana. Nu tu desavarsire = mantuire, nu exista rai, – ca accesul se face pe baza de judecata si asta nu „ne” place, nu-i asa?
  Distractie ca „o viata avem” – asa-i?
  Credinta in forte impersonale – pe de alta parte – este idolatrie, inchinare la creatie si nu la Creator si este tot supunere fata de minciunile diavolului.
  Nu incercati sa negati existenta diavolului si sa il ascundeti sub cuvinte inselatoare – spirit, forta, putere ascunsa, univers etc.
  Negandu-l inseamna c negati duhurile si deci si Duhul Sfant – unul si bun… Negati sufletul care este tot duh… Ce va ramane daca „lucrati” cu diavolul si negati asta? Iluzia si pierdera sufletului in armata cazutilor.

Leave a Reply