Meditatie de protectie

bulaIata o meditatie ce ar putea sa fie de folos celor care se simt atacati si epuizati de energiile inconjuratoare. Crearea unei bariere energetice ne poate proteja in multe moduri si ne poate reda stapanirea de sine.

“Cand se lucreaza cu bariere, este bine sa se foloseasca albul, mai degraba decat negrul. Folosind albul, acesta reprezinta o energie totala pozitiva.

Pasul 1: Gaseste un loc confortabil pentru a te relaxa, pozitioneaza-te ( intins, sezand, in pozitie yoga, etc.) astfel incat sa poti ramane in aceasta pozitie o perioada mai lunga.

Pasul 2: Inchide ochii si concentreaza-te pe corpul tau. Simte energia curgand prin trupul tau. Concentreaza-te pe acest simtamant.

Pasul 3: Concentreaza-te pe energia corpului tau. Fixeaza-te pe aceasta energie si incepe sa o concentrezi intr-o minge, intr-o zona a trupului, unde doresti.

Pasul 4: Cand ai adunat energia intr-o minge, incepe sa te concentrezi pe acea minge si sa o impingi spre exterior incet, simte cum mingea energetica se expansioneaza si formeaza o bula sau un cocon in jurul corpului tau fizic.

Pasul 5: Daca nu poti vizualiza mingea sau bula crescand spre exterior, concentreaza-te doar sa simti energia cum se misca in jurul tau, in intentia ta.

Pasul 6: Odata creata bula, concentreaza-te pe invelisul bulei ce devine tot mai rezistent, mai puternic. De exemplu: in locul unui invelis subtire de energie ce te inconjoara, trimite mai multa energie, spre a face bula mai groasa/mai puternica.

Pasul 7: Cand esti pregatit/a, deschide ochii si incheie meditatia. Nu iti retrage energia din bariera creata, doar incheie meditatia.”

6 Comments

Leave a Reply