Incredibila meditatie asupra anahatei chakra: va contopiti in pace si iubire!

Social Media

Anahata chakraCea de-a patra chakra este centrul energetic al inimii, anahata. De aici incolo urci in vibratiile superioare ale spiritului si vei accesa tot mai mult canalul de legatura cu ghizii si calauza ta, cu astralul superior. Initiatic, chakrele superioare sunt reprezentate printr-un triunghi cu varful in jos, intr-o hexagrama.

Localizarea in corp a chakrei anahata este in zona plexului cardiac, cu varful pe timus. Organele si functiile controlate sunt: timus, plamani, inima, sani, brate, maini. Glanda subordonata este timusul cu hormonul sau timian, care este hormonul tineretii, al cresterii si imunitatii. Reactivand aceasta glanda si hormonul sau, initiatii traiesc mai mult, intineresc.

Functiile sale: iubirea si tineretea. Disfunctiile sale conduc la: astm, tensiune arteriala, boli de inima, boli de plamani. Culoarea sa este verde irizata cu roz. Verdele are o actiune sedativa, echilibreaza corpurile energetice si creierul, stimuleaza hipofiza activand sexualitatea, are proprietati antiseptice, reface starea de sanatate. Elementul subtil: aerul. Simtul prin care se evidentiaza este pipaitul.

Meditatia pentru chakra inimii

Cu fondul muzical de meditatie, incepem calatoria spiritual-astrala prin intermediul chakrelor proprii. Puneti unul din cristalele de meditatie sau un amplificator din cristale cu sensul levogir sau dextrogir (dupa cum esti barbat sau femeie) pe chakra inimii. Transfera-ti atentia la nivelul chakrei anahata, al carei centru este pe glanda timus. Atentia ta invioreaza centrul inimii tale. Ea incepe sa vibreze in unde dulci de energie circulara.

Vibratiile sale produc in interiorul chakrei o lumina roz cu marginile de un verde stralucitor. Ca o flore translucida de lumina, se implineste, incadrata de un cerc de frunze verzi. Aceasta floare incepe sa se deschida pana cand in centrul sau apare o inima de lumina aurie. Energiile pulseaza ritmic, de sus in jos si de jos in sus, pe coloana vertebrala, ca un piston viu. Chakra inimii tale, chakra iubirilor tale s-a deschis, rauri nesecate de iubire se revarsa in toata fiinta ta. Rosu, portocaliu, galben auriu, verde smarald si roz se revarsa in si peste toate celulele, organele, aparatele si sistemele organice, centrii, canalele si meridianele, corpurile energetice ale biocampului tau; rosu, portocaliu, galben auriu, verde smarald si roz vindecator se revarsa in si peste toate cele ale tale. Te contopesti cu universul si totul este lumina, pace si iubire, liniste si armonie.


Social Media

1 Comment

Leave a Reply