Home Paranormal-ConspiratiiConspiratii si secrete Conspiratia razelor ultraviolete

Conspiratia razelor ultraviolete

by admin
97 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

sunscreenDe cate ori vi s-a spus sa va dati cu creme de protectie solara in zilele cand soarele arde foarte puternic? Daca ati fi american, conform unei statistici a Institutului Federal de Statistica, pana la implinirea varstei de 21 ani, vi s-a repetat acest lucru, numai putin de…8.463 de ori! Si de ce? Pentru ca vi s-a indus ideea ca radiatia ultravioleta este daunatoare sanatatii dvs., dar singurul lucru pe care radiatia ultravioleta o afecteaza este doar portofelul dvs.

Conform cercetatorilor stiintifici Dr. Matthew Kingston-Brown si Dr. Harold Schafferton, radiatia ultravioleta nu este deloc daunatoare. De fapt, ea este esentiala pentru starea de sanatate a omului. “Radiatia ultravioleta nu este deloc demonul pe care l-au portretizat agentiile guvernamentale de sanatate si mass-media”, afirma Dr. Kingston-Brown. “Corpul dvs. trebuie sa absoarba o cantitate mare de ultraviolete pentru a mentine pielea intr-o stare corespunzatoare, prin care sa respinga infectiile si sa ajute la refacerea celulelor dermale”. Dr. Schafferton explica, de asemenea: “Arsura produsa de soare nu este un semn grav de distrugere a pielii. Daca mananci prea mult zahar, devii hiperglicemic, daca bei prea mult vin, devii beat. La fel, daca absorbi prea multe ultraviolete, veai avea parte de o arsura dureroasa de soare, dar lucrul acesta nu cauzeaza cancer de piele! Acest cancer e rezultatul poluarii aerului si al…cremelor de protectie solara!”

Cei doi doctori afirma ca au descoperit un adevarat complot prin care oamenilor le este indusa ideea ca ultravioletele sunt daunatoare. “Daca crezi ca ultravioletele iti vor da cancer, atunci te vei duce sa cumperi produse pentru a te proteja de el. E o adevarata conspiratie realizata foarte inteligent”, afirma Dr. Kingston-Brown. Asadar, oamenii sunt convinsi cat de daunatoare le sunt razele ultraviolete si isi vor cumpara produsele de protectie solara. Dar aceste creme de protectie au diferite chimicale in ele, care le fac sa fie nu doar daunatoare sanatatii pielii, dar mai si creeaza o anumita dependenta in folosirea lor.

Oamenii vor continua sa cumpere creme de protectie solara in timpul lunilor de vara pana iarna. In timpul lunilor friguroase, oamenii nu ies atat de mult afara, asa ca renunta in a mai folosi aceste creme. Atunci, insa ei vor cumpara medicamente impotriva gripei si racelii. Produse de aceleasi companii care fabrica cremel de protectie solara. Dar, precum se stie nu exista niciun medicament eficient impotriva gripei si racelii. Dar marile companii farmaceutice si de cosmetice vor ca oamenii sa le cumpere produsele, indiferent de cat de “bune” sau nu ar fi ceea ce ofera. “Noi (Dr. Kingston-Brown si Dr. Schafferton) suntem foarte ingrijorati cu privire la aceasta conspiratie care se perpetueaza de mult timp, dar ce putem face noi? Nu suntem decat doi oameni de stiinta care vrem sa alertam oamenii asupra riscului prin care se expun folosind aceste produse”.

Concluzia finala: NU FOLOSITI CREME DE PROTECTIE SOLARA!

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

5 comments

Ducesa 10 septembrie 2009 - 9:35

Ce stire interesanta, dar si credibila! tampitii astia pun tot felul de nenorociri in cremele astea…m-am convins!
niciodata nu m-au protejat cremele astea, dar niciodata!

admin 10 septembrie 2009 - 13:26

Ducesa, ma bucur ca si tu ai ajuns la aceasta concluzie. In lume, suntem manipulati si bombardati cu tot felul de stiri false, doar cu scopul de a ne face sa cumparam produse inutile. Iar aceste creme de “protectie” solara este un produs absolut inutil.

Silivriano

Miri 22 februarie 2010 - 22:00

Eu imi faceam griji ca nu cumva sa-mi apara vre-o boala de piele pentru ca nu am folosit nicio data crema de “protexie”, oare cate produse de genu’ mai exista? O_o

vladix 6 aprilie 2010 - 17:47

are vreo imoportanta daca imi montez in camera neoane ce radiaza lumina ultravioleta?ma ajuta cu ceva ?dauneaza in vreun fel?am nevoie de un raspun si il astept doar din partea celor competentii sa il ofere ..va multumesc!!!

Geo1000 29 aprilie 2010 - 7:40

Nu am folosit niciodata crema de protectie solara. iar impotriva acelor arsuri produse de soare am descoperit un remediu natural sa ii zicem asa:
Cand esti la mare, stai cat mai mult in apa, astfel arsurile vor fi diminuate foarte mult.

Leave a Comment