Interviu cu doamna Daniela Lucia Nistor, specialista in tratamente spirituale prin channeling, meditatie si conectare la Divin

Social Media

unitateDoamna Daniela-Lucia Nistor a fost mereu atrasa de locuri sacre si pelerinaje spirituale.  In prezent dansa efectueaza pelerinaje, cursuri evaluari personale si tratamente spirituale prin channeling, meditatie si conectare la Divin. Viata dumneaei a fost schimbata de contactul cu Divinitatea, in urma unui pelerinaj intr-un loc sfant, in anul 2004.

In aceasta vara a anului 2013, dumneaei se va afla la Bucuresti si va conduce si pentru sustine mai multe pelerinaje de evolutie personala: in Turcia, Medjugore si Italia si in Grecia. Date suplimentare puteti gasi la adresa urmatoare:  www.MesajulLuminii.ro

Doamna Daniela-Lucia Nistor a avut amabilitatea de a ne raspunde mai multor intrebari in legatura cu activitatea dumneaei, in cadrul unui interviu pe care ne bucuram sa vi-l prezentam in continuare:

1) D-na Daniela-Lucia Nistor, mai intai va multumim pentru amabilitatea de a acorda un interviu site-ului Almeea.com. Spuneti-ne, cum a aparut in viata dvs. darul de channeling?

Va multumesc si eu pentru oportunitatea de a discuta cu dvs. despre munca mea si a o face astfel cunoscuta publicului care acceseaza site-ul dvs.

Darul de a primi mesaje divine mi-a fost oferit cu adevarat de catre Fecioara Maria intr-un pelerinaj la Medugorje, unde am avut o viziune foarte puternica a dansei si instantaneu am inceput sa primesc mesaje divine. Dupa acel pelerinaj darurile si sensibilitatea mea au crescut astfel incat am creat propria mea metoda de connectare la Divin si vindecare emotionala si spirituala.

2) Ce inseamna pelerinajul pentru dvs? Ce v-a stirnit interesul pentru pelerinaje?

Pelerinajul pentru mine este o cale de connectare cu divinul interior si de comuniune cu sacralitatea locurilor sfinte. Din experienta mea personala, in pelerinaj suntem insotiti intodeauna de sfintii si protectorii acelor locuri si de Creatorul insusi.

Primul pelerinaj mi-a transformat viata intr-un mod minunat si tot ceea ce doresc este sa ghidez cat mai multi oameni in a primi si a integra complet darurile oferite de pelerinaj.

3) Ce transformari aduc pelerinajele in viata oamenilor? Ne puteti da cateva exemple?

In cadrul pelerinjaelor se petrec cele mai rapide si mai mari transformari pe care le-am intilnit vreodata si nu de putine ori se petrec chiar miracole.

Pelerinii cu care am calatorit au inceput sa comunice cu entitati divine, au experimentat vindecari si clarificari. Multi dintre ei au primit raspunsuri directe legate de directia in viata, s-au casatorit, au gasit calea potrivita pentru solutionarea problemelor, etc.

4) Care este locul dvs preferat de pelerinaj?

Este greu sa aleg doar un singur loc preferat de pelerinaj deoarece in fiecare pelerinaj in care merg sufletul meu se bucura si viata mea se transforma in mod minunat.

Iubesc Tara Sfanta – imbratisata de energiile blande ale domnului Iisus, iar Medugorje este destinatia mea favorita ca loc neasemuit de pasnic si in care se intimpla in mod constant miracole. Experientele personale si ale pelerinilor din grupurile mele la Medugorje sunt povestite si in cartea mea “Mesajul luminii pentru romani”. Deasemeni, pelerinajul la Compostela pe care l-am facut de 3 ori pana acum si pe care il vom face iar anul viitor cu un grup pe Camino portughez, este un drum sacru drag inimii mele. Am descris mesajele si aventurile mele spirituale de pe Camino in alta carte de-a mea “Pelerin la Compostela”.

5) Ce pelerinaje aveti in plan pentru acest an?

In acest an invit publicul din Romania sa ma insoteasca in 3 pelerinaje spirituale:

Primul este un pelerinal la Medugorje si in Italia. Vom vizita Medugorje, Roma, Vaticanul, Dubrovnik si lacasurile de cult ale Sf. Anton de Padova, Sf. Francisc de Assisi, Sf. Nicolae de Bari, Sf. Rita de Cascia, casa Fecioarei Maria din Loretto, si alte locuri binecuvantate. Programul complet pe:   http://mesajul-luminii.blogspot.com/

Intre 12-19 August voi conduce un pelerinaj de vindecare in Grecia. Vom fi exact de ziua Maicii Domnului in insula Kefalonia, unde au loc miracole precum inflorirea trandafirilor vestejiti. Programul va fi publicat curand pe site-ul meu www.MesajulLuminii.ro

Deasemeni in perioada 6-16 Iunie are loc in Turcia un alt pelerinaj in care particip ca ghid spiritual si voi tine un mini curs de conectare la energiile divine feminine. Se va merge in multe locuri sacre precum: casa Maicii Domnului, templul zeitiei Artemis, etc. Amanunte la:   www.centruleda.ro


Social Media

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Interviu cu doamna Daniela Lucia Nistor, specialista in tratamente spirituale prin channeling, meditatie si conectare la Divin - REVISTE

Leave a Reply