Cum putem aduce raiul pe Pamant? Prin ganduri pozitive, meditatie si rugaciune!

Social Media

Viata este o continua miscare in plan spiritual si in plan fizic. Cunoscute de noi, microcosmosul si macrocosmosul sunt intr-o continua miscare – o continua transformare. Miscarea sau vibratia din lumea superioara, din lumea spirituala, este putin cunoscuta noua, celor de rand. Stiinta a facut ceva progrese, atat cat a permis bunul Dumnezeu, dar este inca departe de adevar. Atunci cand ajungem la adevar, toate fenomenele din jurul nostru le intelegem, le simtim, le credem.

Pentru ca sa schimbam ceva in jurul nostru trebuie sa ne deschidem sufletul spre iubire. Iubire catre Dumnezeu si iubirea aproapele nostru. Pentru aceea, din 24 de ore cat are o zi, cel putin 4 ore trebuie sa meditam, sa ne rugam, sa ne gandim la Dumnezeu.

Orice gand al nostru trebuie sa fie pozitiv – fata de noi si fata de aproapele nostru. Orice actiune trebuie sa fie pozitiva. Vorbirea noastra trebuie sa fie de cele mai multe ori, pe cat posibil, placuta. Sa folosim cuvintele cele mai placute in convorbiri, in aprecierea aproapelui. Lucrand zi de zi la transformarea noastra vom reusi incet, incet sa schimbam vibratia bruta, egoista, salbatica si respingatoare din noi si vom deveni calmi, buni, iubitori, stralucitori la fata si la ochi. Astfel totul se va schimba in jurul nostru: in familie, la serviciu, pe strada, in tara si in lume. Numai asa si cu ajutorul lui Dumnezeu vom invinge negativul din noi si din lume si vom putea crea o lume mai buna; asa vom putea aduce din nou Raiul pe Pamant.

Daca un om este inchis sufleteste si vorba lui este respingatoare, chiar daca incearca sa spuna ceva frumos, chiar daca se roaga nu va transmite ceva pozitiv. In schimb un om bun, un om cu har prin vorbirea lui, imprastie iubire, mireasma spirituala asupra celor din jurul lui chiar daca nu spune cine stie ce.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply