Home Spiritualitate practicaMeditatii Meditatia universala pentru vindecarea la distanta

Meditatia universala pentru vindecarea la distanta

by admin
112 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Pentru a te pregati in vederea exercitiilor care urmeaza, aseaza-te confortabil, cu coloana vertebrala dreapta. Aseaza-te la sol in postura lotusului sau jumatate-lotus sau cu picioarele incrucisate in mod natural. La fel de bine, poti sta asezat pe un scaun. Important este sa stai confortabil si sa ai coloana vertebrala dreapta. Nu te sprijini de spatarul scaunului. Orienteaza-ti varful limbii in sus, catre bolta palatului (cerul gurii), dar fara sa o atingi. Contracta-ti usor anusul. Inchide ochii si relaxeaza-te complet.

Atunci cand doresti sa faci o vindecare in grup, nu conteaza cati oameni alcatuiesc acest grup. Aceleasi principii se aplica indiferent daca grupul este format din 5, din 50 sau din 5000 de persoane. Atunci cand aplici Meditatia Universala pentru vindecarea in grup, tot ce trebuie sa faci este sa asezi in interiorul abdomenului tau toate persoanele pe care doresti sa le vindeci, in locul uneia singure. Poti folosi aceasta tehnica pentru a vindeca mai multe persoane in acelasi timp, chiar daca acestea sufera de boli diferite.

Incepe prin a contempla mental grupul caruia doresti sa ii oferi aceasta vindecare. Invita apoi intregul grup in abdomenul tau: „Dragi suflete, minti si corpuri ale tuturor persoanelor din acest grup, va rog sa veniti in centrul meu Dan Tian Inferior. Dragi suflete, minti si corpuri ale sistemelor, organelor si celulelor tuturor persoanelor din acest grup, va iubesc. Voi aveti puterea de a va vindeca singure. Va rog sa faceti acest lucru. Va multumesc”.

In continuare, vizualizeaza cum lumina spirituala a intregului univers se revarsa asupra tuturor celor din grup. Ling Guang (lumina spirituala) universala ii ofera fiecarei persoane din grup o binecuvantare vindecatoare, dizolvand blocajele din sistemele, organele si celulele lor. Recita timp de (cel putin) un minut: „Ling Guang, Ling Guang, Ling Guang, Ling Guang, lumina spirituala, lumina spirituala, lumina spirituala, lumina spirituala”.

Continua apoi vindecarea in grup a tuturor omuletilor din abdomenul tau cu o alta vizualizare vindecatoare: „Draga suflet, minte si corp al lichidului auriu al universului, te iubesc. Vrei sa cobori in abdomenul meu si sa ii binecuvantezi pe toti cei prezenti in el? Purifica-i pe toti. Spala sufletele, mintile si trupurile lor. Dizolva blocajele lor fizice si pe cele spirituale. Ma simt onorat, binecuvantat si plin de recunostinta. Iti multumesc”.

Vizualizeaza apoi cum acest lichid format din lumina aurie coboara din univers, purificand sufletele, mintile si trupurile tuturor celor clin grup. In tot acest timp, recita: „Lichidul auriu purifica sufletele, mintile si trupurile celor prezenti in acest grup. Lichidul auriu purifica sufletele, mintile si trupurile celor prezenti in acest grup. Lichidul auriu purifica sufletele, mintile si trupurile celor prezenti in acest grup. Lichidul auriu purifica sufletele, mintile si trupurile celor prezenti in acest grup”.

Tocmai ai invatat secretul vindecarii in grup cu ajutorul Meditatiei Universale. Nu uita sa fii cat mai flexibil si mai creativ. Practica neincetat. Milioane ele oameni sufera in lume. Foloseste-ti inima pentru a le fi de folos si pentru a-i binecuvanta. Daca tot mai multi oameni ar invata sa practice vindecarea in grup in aceasta modalitate sacra, suferinta clin aceasta lume ar disparea intr-un ritm galopant si oamenii ar trai in pace. Speranta mea este ca vei aplica tehnica vindecarii in grup, ca un serviciu adus umanitatii.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment