Descoperire incredibila a oamenilor de stiinta din California: campul electric al inimii umane, care se extinde pana la cativa km distanta!

Social Media

Pana nu demult, oamenii de stiinta credeau ca cel mai puternic emitator energetic din corpul nostru ar fi creierul, cu impulsurile sale electromagnetice. Dar apoi, a fost descoperit faptul ca exista un camp electric mult mai mare, decat cel generat de creier, extinzandu-se cu mult in afara trupului. Este vorba de campul electric al inimii.

Una dintre cele mai importante descoperiri ale stiintei a fost aceea ca inima umana are un rol mult mai important decat acela de a pompa sange in corpul nostru. Responsabil pentru aceasta descoperire este Institutul de Cardiologie din California, care a realizat un studiu aprofundat al inimii. Cunoastem acum faptul ca inima este dotata cu inteligenta, influentele acesteia fiind foarte profunde pentru noi.

Masuratorile realizate au aratat ca inima genereaza un camp electric care se extinde cu mult in afara corpului nostru. Acest camp electric are o anumita forma, arata ca o gogoasa, ca un inel lat imprejurul trupului, cu o raza de 2-3 metri in jurul inimii. Avem motive sa credem ca acest camp generat de inima are influenta la multi km in afara corpului nostru, pornind de la locatia fizica a inimii. Asadar, acest camp nu are o raza de doar cativa metri, ci el se extinde mult mai mult in afara.

Inima noastra pare a fi proiectata pentru a genera campuri electromagnetice, care interactioneaza cu materia din care e facuta lumea noastra, adica cu energia electromagnetica a atomilor. Institutul de Cardiologie din California a mai descoperit ca inima interactioneaza atat cu trupul, cat si cu mediul exterior, prin campurile electromagnetice pe care le genereaza. Cum de e capabila inima de asa ceva? In ce fel comunica ea? Cum sunt transmise informatiile? In primul rand, prin emotii

Atunci cand simtim o emotie, ea e transpusa in energii electrice si magnetice corespunzatoare, care interactioneaza cu celulele trupului nostru si cu atomii lumii inconjuratoare, pentru a produce acele miracole de care vorbesc toate traditiile spirituale ale lumii. Ele stiu cum sa orienteze atentia catre inima, in timp ce noi o orientam catre ratiune, creand astfel o societate bazata pe minte, pe logica.

 


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply