luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate practicaMeditatiiMeditatia cu cristalele - efecte extraordinare

Meditatia cu cristalele – efecte extraordinare

Meditatia cu cristalele – efecte extraordinare

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Orice piatra tamaduitoare sau cristal pot fi considerate un partener de meditatie. Ele pot fi tinute in mana sau purtate asupra dumneavoastra in timpul meditatiei, cu scopul de a le absorbi proprietatile specifice. Cristalele sau pietrele mai pot fi plasate in campul vizual, ajutand in acest fel la cresterea puterii de concentrare mentala (ele servesc drept obiecte purtatoare de simboluri pentru concentrarea mentala). Pot fi asezate pe chakra inimii pentru echilibrarea emotionala sau pe frunte, pentru o mai buna claritate mentala.

S-ar putea sa gasiti un cristal care sa va comunice, in mod specific, ca scopul lui este acela de a adanci si de a intari meditatiile dumneavoastra. Sau s-ar putea sa doriti sa experimentati diferitele cai prin care anumite cristale va afecteaza meditatiile.

Cuartul transparent este unul dintre cristalele folosite pentru a stimula chakra coronala (cea mai elevata energie din corp, localizata la nivelul crestetului capului). Asezandu-l cu fata in sus si plasand punctul terminal al unui varf al cristalului in crestetul capului, centrii de inalta constiinta incep sa vibreze si o stare de constiinta elevata poate fi astfel perceputa. Efectul acestei meditatii poate fi accentuat daca se plaseaza un cristal de ametist la nivelul fruntii, pentru a linisti mentalul si unul de citrin (cuart auriu) la nivelul ombilicului pentru a fixa temeinic efectele experientei in realitatea psihica.

Pentru a obtine rezultate in timpul meditatiei, este bine sa programati un cristal curat de cuart, proiectand asupra lui un anumit gand si tinandu-l in mana in timpul meditatiei. De exemplu, daca va confruntati cu un sentiment de frica datorat unui interviu apropiat sau unui examen, tineti varful terminal al cristalului curat de cuart indreptat catre cel de-al treilea ochi si mentalizati-va ferm ca fiind calm, sigur, plin de incredere si stapan pe situatie. Proiectati aceasta forma-gand in cristal si apoi stati linistit, reafirmand mental, pentru dumneavoastra insiva, realitatea pozitiva pe care ati creat-o. Acest cristal poate fi apoi luat cu dumneavoastra pentru a fi tinut in mana sau pentru a-l privi ori pentru a va gandi la el pe tot parcursul desfasurarii evenimentului pentru care v-ati pregatit. Cristalul retine programarea facuta prin forma-gand si reflecta aceasta viziune inapoi catre dumneavoastra, comportandu-se ca un prieten spontan.

Daca aveti vreun motiv sa cereti raspuns la o intrebare specifica, puneti intrebarea iar apoi asezati un singur cristal curat de cuart, cu dubla terminatie (ambele capetele se termina in mod natural cu un varf), la nivelul celui de-al treilea ochi si veti vedea solutia cu ochiul mintii.

Daca simtiti dorinta sa trimiteti ganduri de dragoste sau rugaciuni unei alte persoane, asezati cristalul cu varful indreptat inspre afara la nivelul chakrei inimii, vizualizand rezultatul dorit si proiectand imaginea prin cristal spre a fi receptionata de catre persoana pentru care va rugati. Daca aceasta persoana este foarte sensibila, va simti vibratiile pe care dumneavoastra le transmiteti. In aceasta maniera puteti stabili o legatura telepatica constienta. Daca acea persoana nu este constienta de vibratiile tamaduitoare pe care dumneavoastra i le transmiteti, efectele vor fi totusi receptionate, insa vor fi utilizate de catre mintea subconstienta. Daca vreodata veti dori sa folositi acelasi cristal pentru a programa alte ganduri, cel mai bine este sa curatati cristalul dupa fiecare proiectie.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.