miercuri, august 17, 2022
AcasăMultimedia spiritualaMaterializare in doar 68 de secunde de dorinta pura

Materializare in doar 68 de secunde de dorinta pura

Materializare in doar 68 de secunde de dorinta pura

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Esther Hicks, vocea lui Abraham, ne invata sa ne materializam dorintele. Daca am reusi sa ne pastram gandul curat, fara pesimism, fara negativism pentru un minut si cateva secunde, poate ca nu s-ar materializa chiar instantaneu, dar energia pe care am simti-o, increderea si ideile pozitive care le-am primi din astral in legatura cu acea dorinta ar fi atat de importante incat ne-ar fi imposibil sa nu ducem la implinire dorinta initiala.

„Cand gasesti gandul a ceva dorit si il pastrezi pur, fara nici un gand contradictoriu ci doar cu vizualizare, simulare, amintirea a ceva asemanator, pentru numai 17 secunde, un alt gand de acelasi echivalent vibrational i se alatura datorita Legii Atractiei. Si cand cele 2 ganduri vin impreuna apare o explozie de energie, o expansiune de energie echivalenta cu aproape 2.000 de ore de actiune. Imens! Dupa inca 17 secunde de gand pur, expresia energetica este de 10 ori mai mare (20.000 de ore de actiune) si dupa urmatoarele 17 secunde iarasi de 10 ori. Deci 68 de secunde de dorinta pura au consecinte enorme de actiune.”
(Esther Hicks – Abraham)

Ne mai ramane doar sa incercam. E nevoie de ceva efort, de putina meditatie pentru un gand curat, dar merita pe deplin orice stradanie.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

2 Comments