Materializare in doar 68 de secunde de dorinta pura

Social Media

Esther Hicks, vocea lui Abraham, ne invata sa ne materializam dorintele. Daca am reusi sa ne pastram gandul curat, fara pesimism, fara negativism pentru un minut si cateva secunde, poate ca nu s-ar materializa chiar instantaneu, dar energia pe care am simti-o, increderea si ideile pozitive care le-am primi din astral in legatura cu acea dorinta ar fi atat de importante incat ne-ar fi imposibil sa nu ducem la implinire dorinta initiala.

„Cand gasesti gandul a ceva dorit si il pastrezi pur, fara nici un gand contradictoriu ci doar cu vizualizare, simulare, amintirea a ceva asemanator, pentru numai 17 secunde, un alt gand de acelasi echivalent vibrational i se alatura datorita Legii Atractiei. Si cand cele 2 ganduri vin impreuna apare o explozie de energie, o expansiune de energie echivalenta cu aproape 2.000 de ore de actiune. Imens! Dupa inca 17 secunde de gand pur, expresia energetica este de 10 ori mai mare (20.000 de ore de actiune) si dupa urmatoarele 17 secunde iarasi de 10 ori. Deci 68 de secunde de dorinta pura au consecinte enorme de actiune.”
(Esther Hicks – Abraham)

Ne mai ramane doar sa incercam. E nevoie de ceva efort, de putina meditatie pentru un gand curat, dar merita pe deplin orice stradanie.


Social Media

2 Comments

  1. PATE FI fff INTERESANT SI RELIZABIL ?? SE POATE REALIZA PRIN MEDITATIE ??,SE PUNE PROBLEMA DE C ONCETRATIE !?? PRCTIC NU POT SA CRED O ALTA METODA NU MA POT PRONUTA STIMATI COLEGI DE PE SYT !PUTETI VENI CU MAI MULTE AMANUTE SI DAC CINEVA A INCERCAT SA O PUNA IN PRACTICA !!?? MULTUMESC SI O NAPTE PERFECTA SI MULTA LUMINA N SUFLETE !!

Leave a Reply