Cum puteti scapa usor de grasimea de pe trup doar cu ajutorul gandului

Social Media
  •  
  •  
  •  

In Occident, oamenii nu-si pot imagina ce putere formidabila are gandul; cu toate acestea, asta nu inseamna ca ea nu exista. Exemplele citate sunt putin dificile, dar foarte, foarte accesibile – ele au fost verificate practic.

Sa presupunem ca observati un exces de grasime: faceti burta. Bun. Seara, inainte de culcare, realizati pase usoare cu mana dreapta, avand palma deschisa, peste pantecele dumneavoastra dezgolit, frectionandu-l peste tot, incet, calm, manifestand o intentie puternica. Mentalizati urmatoarele (cu cea mai mare atentie, bineinteles): „Maine, voi elimina zece grame din aceasta grasime inutila”. Repetati aceasta fraza de douazeci de ori, in fiecare seara, molcom, calm, avand certitudinea pozitiva a rezultatului, cu o forta interioara puternica.

Dupa zece zile, cantariti-va: acul cantarului va indica in mod sigur o scadere considerabila a greutatii dumneavoastra. Iar apoi, abtineti-va sa mai inghititi alimente care v-ar aduce din nou un excedent de grasime. De altfel, cu un regim alimentar sanatos, echilibrat, sanatatea dumneavoastra trebuie sa fie perfecta.

4 comentarii la „Cum puteti scapa usor de grasimea de pe trup doar cu ajutorul gandului”

  1. Cei din parlament si din guvern sunt tot oameni din carne si oase si tot facuti de Dumnezeu si cu viata in mana Domnului, sigur ca putem sa i ajutam si pe cei din parlamant si guvern cu ajutorul gandului sa adopte masuri in sprijinul si in folosul oamenilor
    ,trebuie doar sa stabilim o ora de ex ora 12 (la pranz) cand toti sa ne rugam pentru ei sa se intoarca bunatate si la rugaciune ( Doamne , intoarce la rugaciune si la bunatate pe toti vrajmasii mei) si deasemeni sa ne ruagam si pentru tara , “Doamne apara tara noastra de de oamenii vicleni si de vrajmasi si de orice alt rau , pentru curatia copiilor a florei si faunei , a sfantilor rugatori din manastiri, a celor nevinovati si pentru a celor pacatosi care se caiesc de pacatele lor”

Lasă un comentariu