Home Spiritualitate practica Cum puteti scapa usor de grasimea de pe trup doar cu ajutorul gandului

Cum puteti scapa usor de grasimea de pe trup doar cu ajutorul gandului

by admin
44 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

In Occident, oamenii nu-si pot imagina ce putere formidabila are gandul; cu toate acestea, asta nu inseamna ca ea nu exista. Exemplele citate sunt putin dificile, dar foarte, foarte accesibile – ele au fost verificate practic.

Sa presupunem ca observati un exces de grasime: faceti burta. Bun. Seara, inainte de culcare, realizati pase usoare cu mana dreapta, avand palma deschisa, peste pantecele dumneavoastra dezgolit, frectionandu-l peste tot, incet, calm, manifestand o intentie puternica. Mentalizati urmatoarele (cu cea mai mare atentie, bineinteles): „Maine, voi elimina zece grame din aceasta grasime inutila”. Repetati aceasta fraza de douazeci de ori, in fiecare seara, molcom, calm, avand certitudinea pozitiva a rezultatului, cu o forta interioara puternica.

Dupa zece zile, cantariti-va: acul cantarului va indica in mod sigur o scadere considerabila a greutatii dumneavoastra. Iar apoi, abtineti-va sa mai inghititi alimente care v-ar aduce din nou un excedent de grasime. De altfel, cu un regim alimentar sanatos, echilibrat, sanatatea dumneavoastra trebuie sa fie perfecta.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

4 comments

gringo 2 mai 2012 - 16:15

Se poate face orice cu ajutorul gandului. Totul e sa stii sa te concentrezi. daca s-ar putea sa facem cu ajutorul gandului si pe cei din parlament sau guvern sa ne mai mareasca si pensiile sau salariile…ar fi ideal.

catinca 5 mai 2012 - 9:49

Cei din parlament si din guvern sunt tot oameni din carne si oase si tot facuti de Dumnezeu si cu viata in mana Domnului, sigur ca putem sa i ajutam si pe cei din parlamant si guvern cu ajutorul gandului sa adopte masuri in sprijinul si in folosul oamenilor
,trebuie doar sa stabilim o ora de ex ora 12 (la pranz) cand toti sa ne rugam pentru ei sa se intoarca bunatate si la rugaciune ( Doamne , intoarce la rugaciune si la bunatate pe toti vrajmasii mei) si deasemeni sa ne ruagam si pentru tara , “Doamne apara tara noastra de de oamenii vicleni si de vrajmasi si de orice alt rau , pentru curatia copiilor a florei si faunei , a sfantilor rugatori din manastiri, a celor nevinovati si pentru a celor pacatosi care se caiesc de pacatele lor”

NIKI68 8 mai 2012 - 22:51

Ce înseamnă “sfantilor rugatori din manastiri” ? De călugări şi călugăriţe este vorba?

catinca 25 septembrie 2012 - 14:10

nu neaparat din manastiri ci din tot locul unde Dumnezeu ii stie

Leave a Comment