Cum puteti scapa usor de grasimea de pe trup doar cu ajutorul gandului

In Occident, oamenii nu-si pot imagina ce putere formidabila are gandul; cu toate acestea, asta nu inseamna ca ea nu exista. Exemplele citate sunt putin dificile, dar foarte, foarte accesibile – ele au fost verificate practic.

Sa presupunem ca observati un exces de grasime: faceti burta. Bun. Seara, inainte de culcare, realizati pase usoare cu mana dreapta, avand palma deschisa, peste pantecele dumneavoastra dezgolit, frectionandu-l peste tot, incet, calm, manifestand o intentie puternica. Mentalizati urmatoarele (cu cea mai mare atentie, bineinteles): „Maine, voi elimina zece grame din aceasta grasime inutila”. Repetati aceasta fraza de douazeci de ori, in fiecare seara, molcom, calm, avand certitudinea pozitiva a rezultatului, cu o forta interioara puternica.

Dupa zece zile, cantariti-va: acul cantarului va indica in mod sigur o scadere considerabila a greutatii dumneavoastra. Iar apoi, abtineti-va sa mai inghititi alimente care v-ar aduce din nou un excedent de grasime. De altfel, cu un regim alimentar sanatos, echilibrat, sanatatea dumneavoastra trebuie sa fie perfecta.

4 Comments

Leave a Reply