Telekinezia pentru incepatori: cum sa faceti o „minge energetica” in doar 5 minute!

minge psihicaTelekinezia reprezinta puterea de a controla aspecte ale lumii fizice cu ajutorul gandurilor. In videoclipul de la finalul articolului veti gasi (in limba engleza) despre cum sa creati o „minge psihica” sau „minge energetica”. Dar, atentie, aceasta nu e una ca in filmele SF, ci este una plina de energie.

Desi practica este simpla, ea este totusi greu de executat. De aceea, trebuie sa stati in picioare, intr-un loc linistit, unde sa fiti singuri si unde sa incepeti sa simtiti energiile. Energia provenita din diferite surse se simte diferit. Pe masura ce incepeti, nu folositi orice energie pe care o simtiti si o folositi. Este important sa incepeti diagnosticarea sursei si trasaturile distinctive ale diferitelor energii. Videoclipul trece in revista diferitele surse mai evidente, cum ar fi mainile, ochii si inima.

Cu mainile la o inaltime confortabila in jurul taliei, folositi-va palmele ca si cum ati tine o minge in mana. In centrul acestui spatiu, incepeti sa umpleti zona cu energie. Dupa ce ati umplut spatiul cu energia dorita, incepeti sa experimentati cu ea. Ce culoare va imaginati a fi? Se poate schimba culoarea? Cum se simte? O puteti face sa se roteasca in jurul propriei axei? Jucati-va cu energia, miscati-o de la stanga la dreapta. Ce se intampla cu energia daca o scapati din maini?

Toata lumea are aceleasi energii de baza disponibile, impreuna cu abilitatea de a le manipula. Modul in care fiecare persoana va obtine acest lucru, va fi aspectul acestui experiment care va varia cel mai mult. Nu va suparati daca nu obtineti mare lucru de la bun inceput. Daca ar fi usor pentru toata lumea, atunci multi dintre noi ne-am juca cu mingile psihice. Prin aceasta tehnica, veti obtine multe beneficii, ce sunt legate de chakre, minte si corp.

Be the first to comment

Leave a Reply