Intunericul de pe Pamant continua sa se ridice, pentru ca suntem ajutati de fiintele interdimensionale din „Lumina”

lumina-si-intunericInca de cand civilizatiile Atlantidei si Lemuriei au fost distruse, iar constiinta lumii a cazut, intunericul a preluat controlul asupra acestei frumoase planete, iar oamenii au devenit „adormiti” si sclavi pentru „cei intunecati” pentru mult timp.

„Cei intunecati” au mai multe denumiri, cum ar fi: arhoni, Illuminati, Cabala, draconieni, reptileni. Ei sunt fiinte interdimensionale, cu nivel inferior de energie, care au ales sa se intoarca de la lumina si divin cu mult timp in urma. Ca urmare a deciziei lor, au fost izolati de a primi energie vitala de la Sursa.

Insa, ei au ales sa se hraneasca cu energie de la oameni, cu energia negativa: frica, furie, agresivitate, tristete si durere. De aceea, pentru a-si atinge scopurile malefice, ei se folosesc de controlul si de manipularea omenirii. Rasa umana nu are nicio sansa de a ridica in constiinta, atat timp cat aceste fiinte intunecate pastreaza omenirea in iluzii. In timp ce batalia dintre Intuneric si Lumina continua sus, in alte dimensiuni, sufletele de pe Pamant devin din ce in ce mai pierdute, cu fiecare reincarnare.

Datorita legii cosmice a liberului arbitru, fortele de lumina din Divin nu au putut sa intervina in mod direct, in scopul de a proteja Pamantul si umanitatea de fortele intunecate. Totusi, in ultima perioada, pentru ca omenirea sa nu se scufunde intr-un intuneric de unde sa nu mai poata iesi, unele fiinte din Lumina au ales sa se incarneze aici, pe Terra, ca si „lucratori din lumina”, pentru a-i ajuta pe oameni cu fortele intunecate. Scopul lor este acesta: a ridica constiinta colectiva, iar sufletul uman sa redevina din nou liber si sa rescunoasca divinitatea din el.

De aceea, usor-usor, intunericul incepe sa se ridice, iar lumina soarelui incepe sa strapunga prin norul dens de intuneric. Nu peste mult timp, omenirea se va trezi din aceasta iluzie in care fortele intunericului ne tin de atata timp…

Be the first to comment

Leave a Reply