duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăDivinatieAstrologieMagnetismul planetelor influenteaza oamenii: astfel se explica de ce avem zile bune...

Magnetismul planetelor influenteaza oamenii: astfel se explica de ce avem zile bune si zile rele

Magnetismul planetelor influenteaza oamenii: astfel se explica de ce avem zile bune si zile rele

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

magnetism-planetaCum anume actioneaza magnetismul planetelor asupra corpului energetic al omului si cum influenteaza sanatatea acestuia este deosebit de important de stiut.

Corpul energetic se constituie inca din astral, cand se hotataste de catre instantele de acolo o reintrupare a unui spirit omenesc, dar programul inforenergetic in planul material incepe sa se manifeste din momentul nasterii copilului, si poarta pecetea configuratiei astrale a acelui moment, care se mai numeste si matrice energetico-informationala.

Corpul energetic al omului, ca si ale altor vietuitoare, este influentat in timpul intregii sale vieti de catre magnetismul astrelor, care strabate, radiant, magnetosfera Pamantului. In zilele in care toata lumea se simte rau sau ciudat, in mod sigur exista o configuratie nefasta (cuadratura sau opozitie, eventual conjunctie – depinde de natura planetelor implicate) in acea zi. Sau invers: exista zile care decurg lin, in care oamenii sunt bine dispusi, aproape fara sa stie motivul starii lor fericite: in aceste zile, planetele alcatuiesc configuratii benefice (trigoane, se-xtile, conjunctii). In alte zile, numai anumiti oameni se simt mai rau sau mai bine decat de obicei: inseamna ca o planeta sau mai multe fac aspecte disonante sau armonice cu planetele din astrograma sa natala.

Se stie ca fiecarei planete si zodii ii corespunde un organ, o parte sau un membru al corpului fizic. Influenta exercitata de o planeta, aflata in zodia corepunzatoare organului, partii sau membrului corespunzator, poate fi benefica sau mai putin benefica si se exercita prin intermediul meridianului energetic asupra intregului biocamp. Natura influentei (benefica sau mai putin benefica) este determinata de mai multi factori: nivelul energetic la care se afla planeta (domiciliu, exaltare, trigonocratie, peregrinare, cadere sau exil), aspectele (disonante sau armonice) facute cu celelalte planete etc.

Deci, planeta nu influenteaza organul in mod direct, ci stratul energetic corespunzator organului in cauza. Putem afirma ca aceasta influenta are un puternic caracter karmic – a se intelege nu in sensul de pedeapsa, ci in sensul ca totul are o cauza si un efect.

 

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.