Magnetismul planetelor influenteaza oamenii: astfel se explica de ce avem zile bune si zile rele

magnetism-planetaCum anume actioneaza magnetismul planetelor asupra corpului energetic al omului si cum influenteaza sanatatea acestuia este deosebit de important de stiut.

Corpul energetic se constituie inca din astral, cand se hotataste de catre instantele de acolo o reintrupare a unui spirit omenesc, dar programul inforenergetic in planul material incepe sa se manifeste din momentul nasterii copilului, si poarta pecetea configuratiei astrale a acelui moment, care se mai numeste si matrice energetico-informationala.

Corpul energetic al omului, ca si ale altor vietuitoare, este influentat in timpul intregii sale vieti de catre magnetismul astrelor, care strabate, radiant, magnetosfera Pamantului. In zilele in care toata lumea se simte rau sau ciudat, in mod sigur exista o configuratie nefasta (cuadratura sau opozitie, eventual conjunctie – depinde de natura planetelor implicate) in acea zi. Sau invers: exista zile care decurg lin, in care oamenii sunt bine dispusi, aproape fara sa stie motivul starii lor fericite: in aceste zile, planetele alcatuiesc configuratii benefice (trigoane, se-xtile, conjunctii). In alte zile, numai anumiti oameni se simt mai rau sau mai bine decat de obicei: inseamna ca o planeta sau mai multe fac aspecte disonante sau armonice cu planetele din astrograma sa natala.

Se stie ca fiecarei planete si zodii ii corespunde un organ, o parte sau un membru al corpului fizic. Influenta exercitata de o planeta, aflata in zodia corepunzatoare organului, partii sau membrului corespunzator, poate fi benefica sau mai putin benefica si se exercita prin intermediul meridianului energetic asupra intregului biocamp. Natura influentei (benefica sau mai putin benefica) este determinata de mai multi factori: nivelul energetic la care se afla planeta (domiciliu, exaltare, trigonocratie, peregrinare, cadere sau exil), aspectele (disonante sau armonice) facute cu celelalte planete etc.

Deci, planeta nu influenteaza organul in mod direct, ci stratul energetic corespunzator organului in cauza. Putem afirma ca aceasta influenta are un puternic caracter karmic – a se intelege nu in sensul de pedeapsa, ci in sensul ca totul are o cauza si un efect.

 

Be the first to comment

Leave a Reply