Fiintele din alte dimensiuni pot fi chemate pe Terra prin telepatie? Asta e sursa adevarata a OZN-urilor?

Dean Radin, sef al Institutului de Stiinte Noetice, a publicat o carte intitulata „Real Magic”. In ea, autorul ofera mai multe exemple de oameni care poseda aceste „calitati magice” sau „puteri paranormale”. Ei au existat intotdeauna de-a lungul istoriei, insa au fost ignorati de catre stiinta oficiala. Culmea ca aceste abilitati s-au dovedit a fi reale intr-un cadru stiintific. De ce totusi stiinta ignora aceste cazuri? Iar in acest articol vom vorbi despre Ted Owens, un om cu puteri paranormale evidente.

Ted Owens s-a nascut in 1920 si a murit in 1987. El a crescut in Indiana (SUA), bunica sa a fost cunoscuta pentru gasirea obiectelor pierdute si pentru prezicerea deceselor. Iata ce a previzionat Owens odata: „In interesul stiintei, voi da o demonstratie a abilitatilor mele de forte paranormale ​​oamenilor care traiesc in zona San Francisco, la 150 km circumferinta in jurul orasului. Incepand cu ziua de astazi, pentru urmatoarele 90 de zile, voi trimite un mesaj, prin telepatie, entitatilor vii dintr-o alta dimensiune, pentru ca ele sa apara in zona de mai sus amintita, astfel incat acestea sa fie vazute de politie, de oameni de stiinta si, de asemenea, pentru a produce anomalii electromagnetice si magnetice acolo. Intentia mea este sa aduc cel putin trei aparitii majore de OZN-uri in perioada de timp mentionata mai sus”. De asemenea, Owens a prezis ca zona San Francisco va avea parte si de intreruperi mari de electricitate.

Experimentul sau a inceput la 7 noiembrie 1976. Doua saptamani si jumatate mai tarziu, lucrurile au devenit interesante. A existat o pana mare de electricitate pe 27 noiembrie 1976, cand 100.000 de locuinte au ramas fara energie electrica. De asemenea, pe 8 decembrie 1976, sute de martori au observat în zona San Francisco mai multe OZN-uri, evenimentul fiind capturat pe camerele de televiziune de catre „Channel 9”.

Cum de s-au adeverit aceste profetii? Oare, intr-adevar, OZN-urile provin dintr-o alta dimensiune?

Be the first to comment

Leave a Reply