Fiintele fara trup ne pot influenta, din umbra, actiunile noastre

Social Media

Parapsihologii ofera o perspectiva usor diferita de cea a neurologilor, care atribuie totul proceselor organice si cerebrale. Unii parapsihologi sugereaza ca mintea individuala nu este limitata la procesele fizice din creier. Constiinta transcende individul si mintea interfereaza cumva cu alte minti pe care le intalneste in lumea aceasta, precum si in alte dimensiuni. Pe unele dintre acestea nu le putem vedea si, de aceea, le consideram „lipsite de viata”.

Matematiciana si fiziciana britanica Julie Rousseau a sugerat, intr-o prelegere tinuta in cadrul unui seminar asupra vietii de dupa, organizat de Societatea de Cercetare Parapsihologica, in 2006, ca realitatea poate sa fie mai aproape de aceasta ipoteza. Imagineaza-ti propria fiinta ca pe o bula de aer sau un cerc si pe fiecare persoana pe care o intalnesti ca pe o alta bula sau un alt cerc. Fiecare relatie cu altcineva face ca cele doua bule sa se intrepatrunda. Bula care ne reprezinta nu este doar partea vizibila si materiala. Aceasta are totodata o parte invizibila si nemateriala, care este in legatura cu un taram populat de fiinte fara trup.

Spritualistii afirma ca aceste fiinte fara trup influenteaza, de asemenea, actiunile umane, uneori fara stirea noastra. Este posibil ca acestea sa nu fie intotdeauna de partea noastra, deoarece unele sunt rautacioase si puse pe rele, intocmai ca unele fiinte umane. Este important sa-ti urmezi constiinta si bunul-simt atunci cand ai de-a face cu informatii primite din lumea spiritelor.

Mai mult, mediul care transmite informatia isi lasa propria amprenta asupra vestilor. El sau ea poate avea opinii care influenteaza modul de transmitere a informatiei sau poate sa aiba o perspectiva incompleta sau neclara asupra unui lucru. Este ca si cum ai auzi barfe de pe „lumea cealalta”. Unele spirite pot fi cine pretind ca sunt, altele pot sa nu fie. Poate ca unele iti spun adevarul. Poate ca altele creeaza confuzie dinadins sau fara sa vrea, deoarece spiritul are o viziune limitata sau una psihotica, in care nu poate aprecia lucrurile corect. Asadar, spun spiritualistii, trebuie sa faci apel la bunul-simt cand ai de-a face cu lumile nemateriale, caci par sa existe mai multe.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply