Ce sunt cu adevarat „fiintele din umbra”? Ele vin din planurile astrale inferioare si cauta lumina…

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Pe masura ce „valul” care despart dimensiunile continua sa se subtieze, tot mai multi oameni incep sa vada „fiintele din umbra”. Unele fiinte sunt siluete negre asemanatoare oamenilor, in timp ce altele pot fi asemanatoare animalelor. Cea mai raportata silueta a unui „om-umbra” este cea a unui om ce se afla in picioare, cu o palarie, ce vegheaza langa patul martorului.

De cele mai multe ori, fiintele din umbra apar in coltul ochiului martorului. Atunci cand martorul incearca sa il priveasca, la randul sau, fiinta din umbra e posibil sa fi disparut deja. Cu toate acestea, din ce in ce multi oameni vad acum aceste fiinte umbra mai clar si pentru perioade mai lungi de timp decat doar dintr-o privire trecatoare. De asemenea, au fost observate si „animale din umbra” care sunt, de obicei, inofensive, dar isi pot schimba formele.

Fiintele umbra exista intr-o dimensiune paralela si apar intunecate din cauza lipsei de lumina. Nu toate fiintele din umbra sunt rauvoitoare, dar este o idee buna pentru a afla intentiile lor atunci cand se afla in prezenta voastra.

Fiintele din umbra sunt, de obicei, vampiri de energie care exista in planurile astrale inferioare (in a patra dimensiune). Aceste fiinte au nevoie de un fel de sursa de energie, pentru a supravietui, deoarece acestora li s-au taiat conexiunea lor de la sursa de lumina. Ele sunt atrase de lumina; noi, prin corpul nostru fizic, inca suntem conectati la sursa.

Fantomele sunt diferite de fiintele din umbra, deoarece sunt situate pe un alt nivel al planului astral. Cele mai multe fantome apar in forme albe sau translucide. Ele, de obicei, stau pe Pamant pentru a veghea asupra cuiva sau pot fi atasate de un obiect sau de o locatie din viata avuta. Poate ca fantomele nu-si dau seama ca si-au parasit corpul fizic, din dimensiunea noastra.

Fiintele din umbra va pot afecta numai in corelatie cu nivelul de teama pe care il puteti avea si se hranesc cu acea frica ca si sursa de energie. Doar privindu-le in fata, ati facut deja primul pas in a reduce „furtul” de energie. In functie de increderea pe care o aveti in voi, puteti cere fiintelor din umbra sa plece. Daca sunteti prea fricosi sa vorbiti cu aceste fiinte, atunci incercati sa ardeti niste tamaie; intotdeauna aceste fiinte vor pleca in aceste conditii.


Social Media

4 Comments

  1. Subscriu,
    In 2009 am vazut si eu una dintre aceste „fiinte din umbra”. In timp ce ma pregateam de somn, am vazut o umbra in camera mea. Din pacate, corpul meu a avut o reactie pe care nu am putut s-o controlez. In acel moment am simtit o vibratie imensa in tot corpul. Corpul meu incepand sa tremure dupa care intr-o secunda am transpirat tot (parca as fii facut un dus). Iar toate acestea fiind acompaniate de o teama de nedescris. Tin sa precizez ca nu sunt fricos de fel.. dar aceasta a fost reactia organismului, pur si simplu nu am putut sa controlez. Dupa aceasta reactie „umbra” a disparut.

    P.S. Sunt curios daca si altii au avut aceste intamplari/ fenomene.

  2. Aceste spurcaciuni vin in numar mare in locurile unde sunt violente si crime,mai ales in zonele de conflict .Le vad cum se preling ,aluneca,fara zgomote ,asemeni unor umbre de oameni.Le ,,simt,, inainte sa apara,o teroare pura pluteste in aer si se intensifica in functie de numarul lor.Apar in semiintuneric,nu apar niciodata in plina zi,nici in plina noapte.O singura solutie am gasit impotriva lor,dorm cu lumina aprinsa toata noaptea.Ciudat,dar aceste scarbe negre au greutate.Am lasat anumit un culoar de trecere ,dar am pus scanduri care paraiau intrun fel anume sub greutatea oricui calca pe ele.Un fel de ,,clopotei,, pe post de alarma.Va puteti imagina si singuri cum naiba ma simteam cand auzeam ,,clopoteii,, ca paraie de avertizare.O alta cale de vedere a umbrelor am gasit prin intercalanta lumina-intuneric incontinuu.Stans-Inchis Stans-Inchis ,Si pot ,,vedea,, conturul umbrei cum se deplaseaza in locul respectiv.Dar am dat naibi ,,experimentele,, de acum,nu sfatuiesc pe nimeni sa incerce sa ,,vaneze,, asa ceva.Sau prins ,,umbrele,, ca sunt pe urmele lor…Am crezut ca fac naibi un stop cand am privit pe vizor si o umbra de asta s-a ,desprins,, dintr o zona intunecoasa si a inceput sa se ,,prelinga,, pe scari drept inspre mine.Nici n-am avut timp sa respir si umbra era drept in vizor de unde a …disparut.A doua intamplare m-a convins definitiv sa renunt la ,,vanatoare,,…E al naibi de neplacut sa deschizi usa si o scarbosenie neagra sa steie drept in tocul usii in asteptare.Sau prins umbrele si acum ,,inventeaza,, diferite situatii in care imi trag o sperietura sora cu moarte.Inimioara mea nu mai rezista la cateva socuri de astea….O simt cum cedeaza in cosul peptului.Nici cu nervii nu mai stau bine.Presimt ca am numai doua variante de urmat ,cimitirul sau la spitalul de nebuni.Ma repet,nu sfatuiesc pe nimeni sa urmareasca asa ceva.Tratati cu indiferenta daca vedeti asa ceva si stati cat mai mult posibil in lumina.Daca am ajutat pe cineva,bine,daca nu,iarasi bine.Ce am spus pana acum il puteti considera un Testament in ce priveste umbrele.Nu am vrut a naibi sa plec din aceasta lume fara sa dau o ultima,, lovitura ,,in barba acestor umbre.

1 Trackback / Pingback

  1. „Ființele din umbră” – ASTA N-O ȘTIAI !

Leave a Reply