vineri, august 12, 2022
AcasăSpiritualitate practicaFenomene psiProtectia psihica cu ajutorul scuturilor energetice

Protectia psihica cu ajutorul scuturilor energetice

Protectia psihica cu ajutorul scuturilor energetice

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Este important sa va creati un scut energetic ori de cate ori urmeaza sa va aflati intr-o situatie in care energiile sunt joase, cum ar fi locurile publice, sau cand sunteti in preajma oamenilor bolnavi sau maniosi. Acest lucru este cu atat mai important pentru persoanele sensibile, care tind sa absoarba energia altora.

Pentru a va proteja, doar imaginati-va, ganditi-va sau vizualizati-va inconjurati complet in orice culoare doriti. Puteti, de asemenea, sa ii protejati pe altii sau chiar unele obiecte, cum ar fi autoturisme sau case, cu lumina. Scuturile se uzeaza, astfel incat trebuie refacute aproximativ la fiecare 12 ore.

Iata cateva culori pe care le puteti alege, in functie de situatia in care va aflati:

• Lumina alb stralucitoare. Buna pentru protectia impotriva infractiunilor sau atacurilor fizice. Ea cheama ingerii in jurul vostru.

Lumina roz. Scutul roz protejeaza impotriva negativitatii. Este de folos atunci cand va aflati in preajma pesimistilor, a celor care se plang incontinuu sau a oamenilor barfitori, deoarece numai iubirea poate trece printr-un scut roz.

Lumina verde. Este un scut vindecator fizic. Folositi scutul verde pentru cineva care este ranit sau bolnav.

Lumina purpurie. Protectie psihica. Protejeaza impotriva atacurilor subtile si a entitatilor.

Sfera oglinda. Atunci cand va simtiti vulnerabili sau cand chakrele voastre sunt deschise si curate si urmeaza sa intrati intr-o energie aspra (cum ar fi multimile de straini sau o intalnire de afaceri cu multi oameni, de exemplu), vizualizati-va sau simtiti cum pasiti intr-o sfera a carei suprafata exterioara este o oglinda. Toate energiile negative vor ricosa.

Scutul de plumb. Scutul absolut impotriva negativitatii, ori de cate ori anticipati o lupta sau va simtiti in mod deosebit vulnerabili sau deschisi. Vizualizati-va sau simtiti cum sunteti complet inconjurati de un metal asemanator plumbului, insa foarte usor, prin care nimic nu poate sa patrunda.

Scutul triplu. Alegeti trei sau mai multe culori si infasurati-le in jurul vostru in straturi, pentru o protectie completa.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

5 Comments

  1. Scutul de oglinda nu l-as recomanda deoarece transmite energia negativa catre alte persoane care pot fi mai slabe spiritual,si atunci ne incarcam karma .Eu in asemenea situatii folosesc formula:
    In numele Domnului (Iisus,Buda ,Rama ,Maitreya,Mahomed,Zalmoxe,Krasna) transform toate energiile negative care vin asupra mea in Lumina,Iubire si Adevar si le trimit inapoi de unde au venit sub forma de Lumina ,Iubire si Adevar.Acum si aici .Amin.
    Foarte important este de specificat timpul (acum)locul(aici) si se petluieste operatia(amin)

  2. Cel mai bun scut energetic pleaca dinauntrul nostru, este atitudinea pe care o avem noi fata de lumea din afara, daca noi am fi curati sufleteste nu am avea nevoie de scuturi….nimic din afara nu vine spre noi daca acel ceva nu e si inauntrul nostru, dar pana reusim sa devenim de neatins ne folosim de scuturi, de exemplu oglinda , sau un glob de lumina pus peste noi pe care il vizualizam, si de care nu trece nimic malefic, dar nu uitati ca ceea ce va ataca din afara poate fi un ghid foarte buna care va arata propriile slabiciuni….si va ajuta la autocunoastere. Si o agresiune care vine te pune in fata faptului de a-i face fata de a gasi cai de a o invinge si stiti cum e ”cea ce nu te omoara te face mai puternic”, adica te imunizezi…..daca stam tot timpul sub protectie nu mai ne calim sufleteste ramanem slabi si dependenti de acea protectie…cred ca scutul protector trebuie folosit doar in cazuri exceptionale cand este f greu si nu zi de zi.