Medicina vibrationala si viziunea lui Einstein: fiinta umana creeaza o retea de campuri energetice

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Medicina vibrationala considera corpul fizic un fel de semnatura sau de amprenta a corpului „electric” invizibil. Ea are la baza viziunea lui Einstein asupra materiei, potrivit careia atunci cand este divizata, materia elibereaza energie. Spre exemplu, divizarea unui atom produce energia atomica. Aceasta viziune reprezinta o schimbare majora a paradigmei, inclusiv a viziunii medicinii occidentale asupra sanatatii.

Modelul lui Einstein considera fiinta umana o retea de campuri energetice care coexista si interactioneaza reciproc. Altfel spus, ele reprezinta o energie condensata care vibreaza pe frecvente corecte (stare echivalenta cu sanatatea) sau incorecte (boala). Frecventa Pamantului este de 7,8-8,1 Hz.

Procesul de vindecare vibrationala presupune o manipulare a unor campuri energetice opuse, in timp ce medicina alopatica se foloseste de energia negativa a medicamentelor chimice pentru a forta in mod nenatural corpul sa se supuna.

Medicina vibrationala nu sustine teoria microorganismelor care stau la baza bolilor. Ea considera ca cel care controleaza bacteriile si virusurile este campul bioelectric al corpului, si nu invers.

Terapia actuala care se foloseste de medicamente chimice este in realitate un amestec de efecte terapeutice sperate si de efecte adverse cunoscute. Medicii nu pot decat sa spere ca efectele pozitive le vor depasi pe cele negative. Dimpotriva, medicina vibrationala evita folosirea medicamentelor, optand in schimb pentru manipularea mult mai putin traumatica si mult mai sigura a corpului bioelectric.

Un exemplu de manipulare a energiei se refera la trecerea unui magnet pe deasupra unei dischete de computer. Magnetul neutralizeaza energia inmagazinata pe discheta, anuland frecventa opusa si stergandu-i semnatura. Daca echivalam mesajul energetic scris pe disc cu o boala, este evident ca neutralizarea campului energetic negativ nu poate conduce decat la o ameliorare a starii de sanatate. Ori de cate ori fortele energetice pozitive castiga batalia, corpul revine la starea sa de sanatate obisnuita. Intrucat viata este energie, iar energia este materie, nu putem decat sa tragem concluzia ca viata si energia sunt manifestari ale unuia si aceluiasi fenomen. Obiectul de lucru si instrumentul cu care opereaza medicina vibrationala este energia.

Be the first to comment

Leave a Reply