Home Spiritualitate practicaMeditatii S-a dovedit stiintific ca imbratisarea copacilor ofera corpului nostru o energie uluitoare!

S-a dovedit stiintific ca imbratisarea copacilor ofera corpului nostru o energie uluitoare!

by admin
376 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

imbratisati copaciiRecent, a fost validat stiintific faptul ca imbratisarea copacilor este un lucru uluitor pentru nou. Pe de alta parte, nici macar nu trebuie sa atingem un copac pentru a ne simti mai bine; tot ceea ce trebuie sa faceti este sa fiti in imediata apropiere a unui copac, pentru a avea parte de un efect benefic.

“Orbiti de stiinta” este o carte publicata recent de catre Matthew Silverstone. In ea se dovedeste stiintific ca arborii pot imbunatati multe probleme de sanatate pe care le avem. Copacii pot ajuta in cazul in care avem probleme de concentrare, depresie, diferite forme de boli psihice sau stres. Silverstone chiar are indicii solide ca un copac are capacitatea de a atenua durerile de cap. De asemenea, autorul mai dovedeste ca interactiunea copiilor cu natura, cu arborii si cu plantele duce la imbunatatiri semnificative fiziologice si psihologice in ceea ce priveste bunastarea si sanatatea copiilor.

Matthew Silverstone dovedeste stiintific ca proprietatile vibrationale ale plantelor si copacilor sunt cele ce ne ofera beneficiile pentru sanatate. Cum ne afecteaza la nivel fiziologic plantele si copacii? Raspunsul este simplu. Totul tinde sa vibreze intr-un mod subtil, si diferite vibratii afecteaza comportamentele biologice. A existat un experiment de cercetare care arata ca, daca beti un pahar de apa, care a primit tratamentul unei “vibratii de 10Hz”, ratele de coagulare ale sangelui vor incepe imediat sa se schimbe, dupa ce ati baut apa. Atunci cand atingeti un copac, acesta este un model vibrational usor diferit, care va afecta diverse comportamente biologice in interiorul corpului dvs.

Exista o practica spirituala, cea a taoismului, in care oamenii sunt invitati sa mediteze cu arborii de pe pamant, ca o modalitate de eliberare a “energiilor negative”. De exemplu, in invataturile maestrului taoist Mantak Chia, in metoda sa de vindecare cosmica Qigong, suntem invatat cum sa ne aliniem trupul cu “aura” (sau campul energetic) al unui copac. De asemenea, arborii reprezinta o modalitate prin care putem transforma corpurile noastre energetice bolnave sau negative in energii pozitive, pline de forta de viata.

Teoria taoista spune ca radacinile copacilor pot mai bine absorbi energiile fortelor Pamantului si universale ale Cosmosului. Toti copacii si plantele au capacitatea de a absorbi frecventele luminii solare, pe care o transforma prin fotosinteza in “mancare” pentru ei, oferind inapoi energie pozitiva. De aceea, nu uitati sa imbratisati cu drag copacii!

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

7 comments

Toma 13 octombrie 2015 - 19:42

Aceasta infornatie, ar trebui sa fie luata la cunostinta de marea masa a populatiei.
Imi aduc aminte, cand eram mic si bunicul meu mergea in padure sa taie lemne cu fierastrtaul.
Acum orice amarat de om, din orice localitate are o drujba.
Cred, ca si fabricantii drujbelor au o anumita vina in despaduririile masive produse in ultima perioada.
Pai daca iti poti achizitiona o drujba incepand de la 400 de lei, cum sa mai avem padurii. Si cine isi cumpara, o cumpara sa taie nu s-o tina la oglinda.
Eu nadajduiesc si ma incred in inteligenta speciilor de arborii, arbustii si orice alta forma de viata vegetala.
Din pacate noi vom disparea, iar intr-o suta de ani, unde acum e asfalt si beton vor fi iar padurii.
Ce mult imi doresc sa pot vedea cum arata pamantul virgin, inainte de aducerea omului pe aceasta planeta sau inainte de evolutia lui din speciile primate.
Acum fiecare are dreptul sa creada varianta creatiei sau a evolutiei.
Toate bune si odihna placuta padurilor, care isi pregatesc binemeritatul respiro dupa un sezon activ!

dariusz 13 octombrie 2015 - 21:23

Am experimentat arboreiterapia si este advarat. Nu este recomandat carnivorilor , se vor imbolnavii mai tare.

Andrei 15 octombrie 2015 - 18:03

Foarte frumos ați spus, domnule Toma!

Peptanaru Eugen 16 octombrie 2015 - 23:24

Da mă amuza această știință spirituală și cred ca acum îmi dau seamă ca îmbrățișând un arbore îțida energie corpului neobservind pe moment dar pe parcurs ssimți o putere de inviorare

Care au fost cele mai viralizate subiecte în presa online și pe bloguri? (W42 2015) | refresh.ro 21 octombrie 2015 - 14:06

[…] S-a dovedit stiintific ca imbratisarea copacilor ofera corpului nostru o energie uluitoare! – almeea.com1343 shares 440 comments 5768 likes 4 tw. trackbacks 535 tw. followers […]

Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri in perioada 12 – 18 octombrie 2015? 21 octombrie 2015 - 14:49

[…] S-a dovedit stiintific ca imbratisarea copacilor ofera corpului nostru o energie uluitoare! – almeea.com 1343 shares 440 comments 5768 likes 4 tw. trackbacks 535 tw. followers […]

Dorina 3 septembrie 2016 - 21:48

Nu orice copac trebuie folosit pentru asta,unii sunt bolnavi,alții au vibrații chiar mai joase decât omul ..au si ei suferintele lor,in special cei din mediul urban.Rugati un radiastezist sa va măsoare cel potrivit pentru fiecare;când l-ti găsit va poate ridica vibrația si de 3 ori în numai 10 min!

Leave a Comment