miercuri, august 17, 2022
AcasăSpiritualitate practicaFenomene psiOm de stiinta: putem vorbi celulelor corpului nostru pentru a ne autovindeca!

Om de stiinta: putem vorbi celulelor corpului nostru pentru a ne autovindeca!

Om de stiinta: putem vorbi celulelor corpului nostru pentru a ne autovindeca!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

autovindecare2Descoperiri fascinante despre creier s-au facut in ultima perioada, pana la punctul in care stiinta si spiritualitatea par a se apropia din ce in ce mai mult. O zona interesanta de cercetare implica conectarea gandurilor si a corpurilor noastre fizice, pana la nivelul in care am putea vorbi cu trupul nostru.

In cartea sa „Biologia credintei”, Dr. Bruce Lipton urmareste sa prezinte dovezi conform carora ideea comuna privind controlul proceselor organismului de catre ADN este una defectuoasa; in schimb, Dr. Lipton dovedeste ca trebuie sa existe o alta masinarie de forta in spatele ADN-ului – semnalele primite in afara celulei, inclusiv gandurile noastre.

Cum putem face acest lucru? Meditatia s-a fost dovedit a fi ingredientul-cheie in obiceiurile de zi cu zi ale cuiva, realizand o stare de conexiune intre minte si corp. O practica regulata in meditatie va permite sa intrati in starea profund relaxanta alfa; in aceste stari meditative putem deschide canalele de comunicare intre ganduri si celule.

Cu un proces regulat de meditatie, putem experimenta o intimitate profunda cu propriile noastre trupuri, cum n-am mai avut niciodata inainte. Noi trebuie sa fim de constienti de faptul ca suntem formati din mii de miliarde de celule, fiecare celula avand propriul univers si propriile experiente. Putem construi apoi o punte de comunicare intre ganduri si corp, pentru a vindeca problemele care duc la boli. Emotiile care decurg din acest proces ajuta la stimularea eliberarii de hormoni de catre sistemul endocrin.

Aceasta conexiune minte-corp este similara cu filozofia orientala a Unitatii. Cei din vechime au inteles ca toata viata este derivata din energie si, prin urmare, constiinta noastra are o energie. Cu intentii clare, putem realiza vindecarea fizica, folosind emotiile care apar pentru a raspunde fizic la gandurile din constiinta noastra.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.