luni, ianuarie 30, 2023
AcasăReligieMiracoleUn caz stiintific dovedit: o femeie s-a vindecat complet de cancer, dupa...

Un caz stiintific dovedit: o femeie s-a vindecat complet de cancer, dupa ce a sarutat zilnic o relicva religioasa! Asta da minune!

Un caz stiintific dovedit: o femeie s-a vindecat complet de cancer, dupa ce a sarutat zilnic o relicva religioasa! Asta da minune!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

BBC.com scrie intr-un articol din martie 2015 despre un caz in care cancerul s-a vindecat de la sine in mod miraculos. Medicii nu vor sa accepte insa miracolul si pun totul pe seama unui proces de auto-vindecare, denumit „regresie spontana”. Sa citim putin din articol:

A fost un caz care i-a derutat pe toti cei implicati. Femeia, in varsta de 74 de ani, a fost deranjata de o eruptie ciudata pe piele. Ea a ajuns la spital, dupa ce partea de jos a piciorului din dreapta a fost acoperita cu bucati ceroase si eruptii rosiatice si violete. Testele au confirmat cele mai rele suspiciuni: era vorba de un carcinom, o forma de cancer de piele.

Viitorul parea sumbru. Avand in vedere raspandirea tumorilor, radioterapia nu ar fi fost eficace. Amputarea piciorului era, probabil, cea mai buna optiune atunci, spune Alan Irvine, medicul pacientului la St James ‘Hospital, Dublin – dar la varsta ei era putin probabil ca femeia sa se adapteze bine la o proteza. Dupa o discutie lunga si sincera, ei au decis sa astepte pentru a cantari optiunile.

Apoi, „miracolul” a inceput. In ciuda faptului ca femeia nu a primit niciun tratament, tumorile au scazut de la sine. „Ne-am uitat pentru o perioada de cateva luni si tumorile pur si simplu au disparut”, a spus dr. Irvine. Dupa 20 de saptamani, pacientul nu mai avea deloc cancer. „Nu a fost nicio indoiala cu privire la diagnosticul ei initial”, a mai spus doctorul. „Dar acum, nu era nimic in biopsii, sau in radiografii.”

Cumva, femeia s-a vindecat de cea mai temuta boala din zilele noastre. „Toata lumea a fost incantata, si un pic nedumerita”, a spus dr. Irvine. „Aceasta arata ca este posibil ca organismul sa indeparteze singur cancerul”.

Intrebarea este: cum? Pacienta a crezut ca a fost mana lui Dumnezeu; ea a sarutat o relicva religioasa inainte ca vindecarea sa se produca. Dar oamenii de stiinta cred ca aceasta auto-vindecare se datoreaza asa-numitei „regresii spontane” a organismului.

P.S. Bineinteles ca stiinta nu va accepta niciodata vindecarile care se datoreaza unor miracole, ca de exemplu sarutul unei relicve religioase. Asta arata cat de mult se inseala inca o data…

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.