duminică, septembrie 25, 2022
AcasăDivinatieAstrologieHoroscop 2015 - Zodia Berbecului. 2015 va fi un an excelent pentru...

Horoscop 2015 – Zodia Berbecului. 2015 va fi un an excelent pentru Berbeci!

Horoscop 2015 – Zodia Berbecului. 2015 va fi un an excelent pentru Berbeci!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Berbec 2015Anul 2015 va fi unul plin de energie si dinamism pentru toti nativii nascuti in Berbec. Ei au oportunitati din belsug in toate domeniile. Sunt plini de idei noi si inovatoare, care incearca sa prinda contur in acest an. Berbecii in 2015 isi pot atinge aproape toate scopurile si idealurile in viata. Visele lor pot lua aripi si pot zbura pe noi teritorii in toata aceasta perioada. Pe parcursul acestui an (2015) vor exista mai putine constrangeri in viata pentru Berbeci, fie profesional, fie personal.

Planetele sunt atat de favorabile Berbecilor, incat acestia pot atinge inaltimi inalte in 2015. Berbecii nu trebuie sa rateze anul 2015 in a da lovitura. Planeta lor de guvernamant este Marte, care va oferi energia atat de necesara si puterea de a stopa valul de temeri, de oriunde ar veni. Zodia Berbecilor este tranzitata in 2015 de planeta Pluto, ceea ce ii va face pe Berbeci sa fie si putini emotionali si sentimentali.

Cariera

Anul 2015 va aduce mai multe schimbari si modificari in cariera Berbecilor. Ei se pot astepta chiar si la schimbari nedorite din cand in cand. Dar planetele Jupiter si Saturn ii ajuta la stabilizarea si consolidarea pozitiei lor pentru anul 2015. Aceasta perioada solicita mai mult angajament din partea Berbecilor in cariera, pentru a avea rezultate mai bune. Relatiile cu sefii si colegii trebuie sa fie manuite cu precautie. 2015 este, de asemenea, un moment propice pentru a schimba cariera, daca Berbecii simt ca se afla in barca gresita.

Iubirea

Pe parcursul anului 2015, viata amoroasa a Berbecilor va fi foarte buna. Ei isi vor vedea partenerul intr-o noua lumina. Planetele Saturn si Jupiter din aceasta perioada le sprijina Berbecilor nevoile romantice de care au nevoie. Uneori este posibil ca Berbecii sa simta ca partenerul lor nu este atat de atasat fata de ei, dar eforturile intense din partea lor vor face minuni. Berbecii trebuie sa se asigure totusi ca nu isi domina partenerul.

Viata materiala

Pe parcursul acestui an, Berbecii stau excelent din punct de vedere financiar, ca urmare a planetelor Jupiter si Saturn, care ofera  multa putere. In 2015 nu vor fi probleme majore, cum ar fi pierderi sau imprumuturi, prin urmare Berbecii pot merge mai departe in a-si planifica economii. Cu toate acestea, pot apare unele cheltuieli legate de familie si prieteni. In concluzie, anul 2015 va fi un an financiar pozitiv pentru Berbeci.

Sanatate

Sanatatea Berbecilor nu e chiar grozava in prima jumatate a anului 2015. Va fi vitalitate scazuta, depresie si oboseala; cu toate acestea, incepand cu luna iunie lucrurile vor incepe sa stea bine pentru Berbeci din punct de vedere al sanatatii.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.