Horoscop 2016: ce zodii sunt privilegiate si ce zodii ar trebui sa se teama mai mult in 2016

horoscope2016Berbec

2016 este anul pentru ca Berbecii sa preia controlul asupra imaginii lor. Desigur, acest lucru necesita o multime de efort. Imaginea se refera la felul in care Berbecii arata in mod fizic sau modul in care oamenii ii percep ca si persoana. Berbecii trebuie sa-si cunoasca limitele fizice si sa-si tina barbia sus. Aceasta este o schimbare pozitiva!

Taur

2016 va fi un an de mari schimbari pentru Tauri. Acesta este anul in care Taurii trebuie sa se reinventeze, prin ceea ce ei traiesc si fac. Chiar daca Taurii nu opteaza pentru a schimba ceva, oricum aceste schimbari vor avea loc. Taurii trebuie sa faca lucrurile in propriul ritm, sa nu simta nicio presiune si sa-si aduca aminte ca oamenii ii iubesc.

Gemeni

Gemenii ar trebui sa vada in 2016 anul in care ei vor creste. Gemenii trebuie sa pastreze un efort constant in a face ceea ce pot mai bine si sa nu dea niciodata inapoi. Gemenii trebuie sa fie cu ochii pe „premiu” si sa ramana concentrati in orice moment. Ei trebuie sa traiasca in mod pasnic si sa faca lucruri bune pentru lume. Schimbari majore vor veni probabil in toamna.

Rac

Racii trebuie sa fie pregatiti in 2016, caci acesta va fi un an foarte bun pentru a-si face noi prieteni, pentru a se reconecta cu cei din jur si poate pentru a-si gasi dragostea vietii lor. Racii trebuie sa incerce sa nu devina prea egoisti.

Leu

2016 va fi un an de munca grea si de succes pentru Lei. Vietile profesionale si sociale ale Leilor vor prospera pe tot parcursul anului. In jurul lunii martie, Leii vor experimenta probabil niste socuri in viata lor, de aceea trebuie sa fie pregatiti pentru orice.

Fecioara

2016 se anunta a fi un anul ideilor mari pentru Fecioara (progresive sau regresive, in functie de unde se afla). Cei din zodia Fecioarei trebuie sa se concentreze pentru aducerea ideilor la realitate. 2016 va fi un an confortabil pentru cei din zodia Fecioarei.

Balanta

2016 va fi un an norocos pentru Balanta in mai multe planuri. Cei din Balanta trebuie sa foloseasca tactul si abilitatile sociale pentru a avea parte de satisfactie si fericire. Cei din Balanta trebuie sa creeze oportunitati pentru crestere. Ei vor fi surprinsi la primavara de oameni si circumstante.

Scorpion

2016 este anul in care Scorpionii pot rupe barierele pe care si le-au construit. Prin forta vointei, Scorpionii pot face din 2016 un an minunat, productiv, dar trebuie sa lucreze mult pentru asta. In toamna, Scorpionii vor avea parte de o crestere a abilitatilor lor.

Sagetator

In 2016, Sagetatorii isi vor elibera talentele lor creative. In primavara, Sagetatorii ar putea deveni foarte exigenti fata de ei insisi, dar asta nu ar trebui sa-i incetineasca. Septembrie va fi o luna foarte buna pentru Sagetatori pentru a se concentra asupra artei si creativitatii.

Capricorn

2016 este anul in care Capricornii trebuie sa iasa din ciclul lor obisnuit si sa incerce lucruri noi. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa inceapa sa sara din avioane pentru a scapa din zona lor de confort, dar pentru Capricorni este un moment bun pentru a incepe investigarea noi hobby-uri si lucruri amuzante de facut.

Varsator

2016 va fi cu adevarat anul Varsatorului. Munca Varsatorilor va fi una cerebrala si vor avea parte de multe idei stralucite. Ar fi bine pentru Varsatori sa mai invete noi limbi straine in 2016 sau sa mai faca niste studii.

Pesti

O mare parte din ceea ce realizeaza Pestii in 2016 va fi cu ajutorul si cooperarea altora. Si asta pentru ca pentru Pesti 2016 va fi an mai greu decat pentru oricine altcineva. Pestii se vor gasi intr-un teritoriu nefamiliar si, probabil, vor intalni unele forte neprietenoase. De aceea, Pestii trebuie sa incerce in 2016 sa-si faca noi relatii si noi conexiuni. Pestii vor avea nevoie de putere pentru a trece prin acest an.

1 Comment

Leave a Reply