Un barbat de 110 ani ne spune care sunt cele 5 alimente „secrete” pe care le consuma zilnic!

110 aniUn barbat pe nume Bernardo LaPallo are varsta de 110 de ani, desi multi cred ca el ar fi mult mai tanar. Ca multe persoane longevive, LaPallo spune ca viata sa lunga se datoreaza unor fructe si legume organice, evitand in acelasi timp alte alimente. El a numit 5 alimente specifice, un secret transmis lui de catre tatal si despre care el crede ca ar reprezenta cheia pentru longevitatea sa.

Deci, care sunt aceste 5 alimente?

1. Usturoiul – Daca inca nu sunteti deja un fan al usturoiului, probabil ca la multe mancaruri o sa folositi usturoi, dupa ce veti citi tot ceea ce are de oferit. De la prevenirea cancerului pana la detoxifierea organismului, sau tratarea unor anumite afectiuni, cum ar fi o durere de dinti sau o tuse, acestea sunt unele dintre beneficiile de sanatate ale usturoiului. Despre proprietatile incredibile ale usturoiului, pe site-ul Almeea gasiti mai multe articole extraordinare:
* Supa de usturoi: de 100 de ori mai tare decât antibioticele de pe piata in lupta impotriva virusilor umani! Iata reteta!
* Usturoiul invinge cel mai bun medicament folosit in hipertensiunea arteriala! Fata de acest rezultat, industria farmaceutica face infarct!

2. Mierea de albine – Mierea a fost mult timp folosita pentru a trata anumite boli specifice si a stimula starea generala de sanatate. Acest uimitor produs al albinelor este antibacterian, antifungic, antiseptic, are proprietati antioxidante, fiind unul dintre alimentele cele mai benefice pentru a fi consumat. Si pe site-ul Almeea gasiti articole in care se vorbeste despre efectele incredibile pentru sanatate obtinute cu ajutorul mierii de albine:
* Oamenii de stiinta descopera de ce mierea de albine e mult mai buna decat toate antibioticele conventionale!
* Mierea de albine, un aliment biblic miraculos ce vindeca trupul.

3. Scortisoara – este deosebit de bogata in fibre, mangan, calciu, fiind in acelasi timp folosita de mii de ani ca si condiment aromat, dar ca si medicament. Scortisoara poate fi utila mai ales in diabet, prevenirea cancerului si stoparea artritei.

4. Ciocolata – si aici vorbim despre ciocolata adevarata, facuta direct din arborele de cacao, nu de ciocolata din comert, plina de E-uri. Ciocolata este un super-aliment, care ne poate tine sanatosi si, in acelasi timp, este si delicioasa. Ciocolata este plina de antioxidanti, constituenti anti-inflamatorii si ingrediente care pastreaza sanatatea si fac tot felul de lucruri uimitoare pentru corpurile si mintile noastre.

5. Uleiul de masline – Uleiul de masline este bogat in grasimi benefice care tin atat inima, cat si creierul sanatos, prevenind declinul cognitiv si riscul de boli cardiovasculare.

1 Comment

Leave a Reply