Horoscop 2015 – Zodia Leul. Leii vor avea mari probleme financiare!

Social Media

Leul 2015Acest an, 2015, va fi bogat in oportunitati pentru noi proiecte in toate domeniile vietii pentru Lei. Planeta Jupiter ii ajuta pe Lei sa-si stabileasca noi ambitii pentru aceasta perioada de timp. Leii trebuie sa fie capabili sa gaseasca solutii la toate problemele vietii care au ramas fara raspuns pana acum. 2015 este anul potrivit pentru a lua decizii intelepte cu privire la cursul viitor al actiunilor, in viata personala sau profesionala a Leilor. Pozitiile planetare ii vor ajuta pe Lei sa pastreze un control asupra dezechilibrelor emotionale. 2015 este este un moment bun pentru a ingropa lucrurile neplacute din trecut si de a lucra spre un viitor mai luminos. Daca Leii sunt artisti, atunci acesta este momentul ideal pentru a se prezenta lumii. Faima si numele va asteapta, Leilor!

Cariera

Anul 2015 are promisiuni bune pentru Lei in ceea ce priveste cariera. Dar asta nu inseamna ca va fi usor; Leii trebuie sa duca un adevarat razboi pentru a-si mentine pozitia intacta in domeniul profesional. Planetele cer mai multa actiune decat cuvinte in aceasta perioada a anului. Leii trebuie sa fie incarcati cu multe idei pozitive, care trebuie sa fie valorificate in mod corespunzator. Toate aspiratiile profesionale ale Leilor vor fi de succes, daca ei vor depune si mult efort. In a doua jumatate a anului, proiectele Leilor ar putea iesi la lumina. In general, acest an (2015) este o perioada de munca grea si angajament din partea Leilor, pentru a avea parte de recompense in anii urmatori.

Iubirea

Leii vor avea relatii armonioase in 2015. Ei incearca sa-si exprime adevaratele sentimente si simtaminte pentru cei dragi. Leii trebuie sa aiba inima deschisa si sa aiba o discutie clara cu partenerul de viata pentru a rezolva problemele care ar putea deveni spinoase in viitor. Leii trebuie sa dea si inapoi daca ei simt ca au facut o miscare gresita in viata amoroasa. Leii singuri isi vor gasi in 2015 partenerul pentru o relatie pe termen lung. Leii deja aflati intr-o relatie trebuie sa aiba grija in 2015 sa nu faca promisiuni pe care nu si le pot tine.

Banii

In cursul acestui an (2015), banii vor fi putin mai greu de facut si obtinut. Cu toate acestea, Leii trebuie sa faca toate eforturi mari pentru a economisi niste bani pentru perioada dificila care va urma. Cheltuielile Leilor vor creste mult, prin urmare ei trebuie sa fie foarte vigilenti. In lipsa banilor, Leii trebuie sa fie atenti sa nu se gandeasca cumva in a face bani prin mijloace frauduloase; de aceea, Leii trebuie sa-si asculte vocea interioara.

Sanatatea

In cursul acestui an (2015) starea generala de sanatate a Leilor este una medie. Leii vor avea parte de cateva experiente dureroase, cum ar fi probleme de sanatate minore ocazionale, dar acestea nu trebuie sa-i afecteze psihic pe Lei. 2015 este anul in care Leii trebuie sa fie activi si plini de putere si vigoare. Leii trebuie sa fie constienti de limitele lor fizice si, de aceea, ei nu trebuie sa intinda prea mult coarda. 2015 este momentul propice in care Leii pot incepe un nou regim regim alimentar. Leii trebuie sa se concentreze pe nivelurile interioare de energie.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply