Cea de-a doua venire a Domnului pe Pământ ar putea avea loc pe 28 septembrie 2015, după patru eclipse de “Lună sângerândă”

Social Media

eclipse de luna sangerandaMark Biltz este fondatorul lui “El Shaddai Ministries”, o organizaţie religioasă evreiască din Washington. Recent, el a atras atenţia lumii prin faptul că în perioada 2014-2015 va avea loc întoarcerea Domnului pe Pământ. Şi se bazează pe faptul că în anii 2014 şi 2015 vor avea loc 4 eclipse totale de Lună ce vor cădea de Paştele evreiesc şi de Sucot. Pentru cei care nu cunosc, Sucot-ul este o sărbătoare biblică celebrată în a 15-a zi a lunii ebraice Tișri (sfârșitul lunii septembrie până la sfârșitul lunii octombrie); ea este una din cadrul celor trei mari sfinte sărbători biblice ale iudaismului, poruncite, cu ocazia cărora, conform poruncii divine, înteg poporul făcea pelerinaj la Templul din Ierusalim.

Cele 4 date ale eclipselor totale de Lună sunt:
* 15 aprilie 2014 (în perioada Paştelui);
* 8 octombrie 2014 (în perioada Sucot-ului);
* 4 aprilie 2015 (în perioada Paştelui);
* 28 septembrie 2015 (în perioada Sucot-ului).

Crucificarea lui Iisus a avut loc în Perioada Paştelui evreiesc, iar Blitz crede că cea de-a doua venire a lui Iisus pe Pământ trebuie să aibă loc de Sucot, susţinând ideea că este absolut neobişnuit ca patru eclipse lunare să aibă loc în aceste patru date de o mare importanţă. Întrucât eclipsele lunare adesea apar ca fiind roşiatice, uneori oamenii denumesc Luna eclipsată ca fiind “Luna cea sângerândă”.

Blitz mai consideră că aceste eclipse reprezintă împlinirea profeţiei din Biblie Ioil 3:4: “Soarele se va întuneca şi luna va fi roşie ca sângele, înainte de venirea zilei celei mari şi înfricoşătoare a Domnului.”

Totuşi, toată teoria lui Blitz suferă dintr-un singur motiv: nu este total neobişnuit ca două eclipse totale de Lună să cadă şi de Paştele evreiesc şi de Sucot (acest lucru s-a mai întâmplat şi în anii 1902, 1931, 1950, 1968, 1986, 1996). Precum se observă, se întâmplă destul de des. Singurul lucru neobişnuit e faptul că aceste eclipse totale să cadă în doi ani concomitenţi, 2014 şi 2015. Dar, dacă va veni atunci Iisus pe Pământ vom vedea…


Social Media