luni, ianuarie 30, 2023
AcasăDivinatieAstrologieHoroscop 2015 – Zodia Balantei. Vor fi mari probleme in domeniul carierei...

Horoscop 2015 – Zodia Balantei. Vor fi mari probleme in domeniul carierei pentru persoanele nascute in Balanta!

Horoscop 2015 – Zodia Balantei. Vor fi mari probleme in domeniul carierei pentru persoanele nascute in Balanta!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

balanta 2015In acest an (2015), persoanele din Balanta nu vor avea probleme deosebite, ca urmare a plasarii planetare. In 2015, persoanele din Balanta sunt in masura sa faca progrese bune in viata, acumuland toate energiile spre realizarea obiectivelor majore. Creativitatea si talentele artistice ale Balantelor sunt in prim-plan in aceasta perioada. In 2015, Balantele trebuie sa fie in masura sa diferentieze realitatea din lumea inconjuratoare de realitatea din lumea lor. Balantele vor fi nerabdatoare cu viata lor personala si profesionala; de aceea, trebuie sa manevreze lucrurile cu mult tact si diplomatie. Cele mai multe dintre sperantele Balantelor se vor realiza in acest an.

Cariera

Pe parcursul acestui an, sunt anumite forte care actioneaza impotriva Balantelor in domeniul profesional; de aceea, Balantele trebuie sa anticipeze toate obstacolele ce vor apare in cariera lor. Balantele trebuie sa manevreze relatiile cu sefii si colegii cu multa precautie. Ele trebuie sa fie ferme, atunci cand iau decizii in cariera lor. Cele mai multe probleme pentru Balante vor fi la mijlocul anului. Sfarsitul de an este de natura sa le aduca schimbari majore pentru Balante in domeniul lor profesional.

Iubirea

In cursul acestui an, Balantele vor fi capabile sa se apropie mai mult de partener, prin faptul ca ar fi capabile sa-si exprime mai bine sentimentele; din acest punct de vedere, va exista o mai buna comunicare in acest domeniu. In 2015, va exista multa dragoste si romantism pentru Balante, datorita pozitiilor planetare.

Banii

Pe parcursul anului 2015, banii pentru Balante vor naviga pe „ape line”. Cu toate acestea, o perioada de probleme financiare va apare pe la mijlocul anului. Planetele se afla intr-o pozitie care sa sprijine mai degraba cheltuielile de bani ale Balantelor, decat economisirea lor. Balantele vor avea cheltuieli nedorite pentru aceasta perioada de timp; oricum, ele trebuie sa-si prioritizeze cheltuielile.

Sanatatea

Din cauza emotiilor de care au parte in 2015, Balantele vor simti o scurgere de energie mentala si fizica. Planetele din acest an ii vor proteja pe cei din Balante de bolile majore, desi probleme ocazionale de sanatate minore nu pot fi excluse. Balantele trebuie sa aiba grija sa nu se suprasolicite pentru a fi sanatosi in 2015.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.