luni, decembrie 5, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaOcultismCei cocosati au mari probleme cu o karma straina dintr-o viata anterioara...

Cei cocosati au mari probleme cu o karma straina dintr-o viata anterioara – spune o lucrare ezoterica

Cei cocosati au mari probleme cu o karma straina dintr-o viata anterioara – spune o lucrare ezoterica

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Conform unei lucrari ezoterice, omul care se naste cu defecte ale coloanei vertebrale („garbov”, „cocosat”, „incovoiat”) – in limbaj popular) este purtatorul unei karme straine. Adica, intr-o viata anterioara, acesta a luat asupra lui merite si onoruri straine, pentru care a si fost „pedepsit” (de catre legea karmei!) cu aceasta forma de garbovire. Incovoierea unui asemenea om arata ca energia sa kundalini nu circula normal şi ca rezultat acesta primeste o forta neimblanzita si o cantitate enorma de energie netransformata.

Cea mai grava este considerata cocoasa in partea de sus a coloanei vertebrale, si anume pe gat, deoarece intr-o astfel de forma fortele cosmice pedepsesc oamenii care intr-o alta viata au fost vampiri in adevaratul sens al cuvantului.

Astfel de cocosati au o forta fizica imensa si o capacitate enorma de a influenta pe cei din jur. In trecut, acestia erau trimisi acolo unde era necesara o imensa rezistenta fizica si cu astfel de lucruri ei se descurcau foarte bine.

In trecutul indepartat, cocosatilor li se interzicea de a avea copii. Posedarea de catre demoni a oricarui om cocosat este subliniata nu o singura data in multe texte vechi.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.