Cei cocosati au mari probleme cu o karma straina dintr-o viata anterioara – spune o lucrare ezoterica

Conform unei lucrari ezoterice, omul care se naste cu defecte ale coloanei vertebrale („garbov”, „cocosat”, „incovoiat”) – in limbaj popular) este purtatorul unei karme straine. Adica, intr-o viata anterioara, acesta a luat asupra lui merite si onoruri straine, pentru care a si fost „pedepsit” (de catre legea karmei!) cu aceasta forma de garbovire. Incovoierea unui asemenea om arata ca energia sa kundalini nu circula normal şi ca rezultat acesta primeste o forta neimblanzita si o cantitate enorma de energie netransformata.

Cea mai grava este considerata cocoasa in partea de sus a coloanei vertebrale, si anume pe gat, deoarece intr-o astfel de forma fortele cosmice pedepsesc oamenii care intr-o alta viata au fost vampiri in adevaratul sens al cuvantului.

Astfel de cocosati au o forta fizica imensa si o capacitate enorma de a influenta pe cei din jur. In trecut, acestia erau trimisi acolo unde era necesara o imensa rezistenta fizica si cu astfel de lucruri ei se descurcau foarte bine.

In trecutul indepartat, cocosatilor li se interzicea de a avea copii. Posedarea de catre demoni a oricarui om cocosat este subliniata nu o singura data in multe texte vechi.

Be the first to comment

Leave a Reply