Horoscop 2012: Zodia Rac

Social Media

RAC (22 iunie-22 iulie)

Racii sunt bine cunoscuti pentru caracterul lor sovaielnic, iar anul 2012 va fi pentru ei la fel. Totusi, ei vor avea parte de un an calm si linistit.

Inceputul anului vine pentru Raci cu o multime de indoieli privind viata sentimentala si profesionala. In ianuarie, ei vor avea parte de o calatorie sau de o promovare de lunga durata. Februarie le va aduce Racilor multa fericire, odata cu intrarea unui nou membru in familie sau cu realizarea unei noi casatorii.

Martie inseamna pentru Raci regandirea si redefinirea planurilor privind cariera profesionala. Racii care lucreaza in invatamant sau in profesii tehnice vor avea parte de promovari in luna aprilie. In mai, Racii trebuie sa-si faca bagajele, caci vor trebui sa plece intr-o vacanta. Pentru cei singuri, exista sanse de a intalni o noua persoana, iar pentru cei care au deja un partener, este perioada perfecta pentru a-si exprima iubirea mult mai extravagant. In iunie, Racii au sanse de imbogatire, prin jocul la loterie sau mostenire.

Iulie este luna cea mai favorabila pentru Raci. Atunci, Racii au sarm in a-i influenta pe altii si in a obtine lucrurile asa cum si le doresc. In luna august, Racii trebuie sa fie atentie la unele presiuni care vor fi facute din partea familiei, dar care pot fi rezolvate prin natura lor calma. In septembrie, Racii vor avea grija de cei mai in varsta, de parinti si de copii. In luna octombrie, Racii trebuie sa aiba mai multa grija de ei insisi. In luna noiembrie, din punct de vedere material, Racilor le va merge din nou bine, intrucat vor obtine mai multi bani decat se asteptau.


Social Media

2 Comments

Leave a Reply