Horoscop 2012: Zodia Capricorn

Social Media

Pentru Capricorni, anul 2012 va fi unul bun si plin de lucruri interesante, desi trebuie sa depuna mai mult efort in viata. Exista mai multe sanse ca ei sa faca mai multi bani si sa se distreze. Luna ianuarie va fi una in care romantismul va pluti in aer. Daca cei nascuti in Capricorn vor cauta dragostea, sa fie siguri ca o vor gasi in ianuarie. In februarie, Capricornii se vor infrunta cu unele urcusuri si coborasuri.

In lunile martie si aprilie, Capricornii vor castiga din punct de vedere financiar. In luna mai, e posibil ca ei sa aiba un salt in cariera. In iunie, exista sanse ca sa apar o schimbare in cariera, iar luna iulie va aduce noutati in dragoste, cariera sau bani. De aceea, Capricornii trebuie sa profite de sansa care li se ofera si sa nu ezite in a face un pas inainte.

In luna august, Capricornii e posibil sa aiba parte de o despartire in relatia actuala. Septembrie e o luna buna pentru afaceri, iar octombrie si noiembrie va insemna pentru Capricorni calatorii in strainatate. Decembrie va fi o luna exceptionala pentru Capricornii studenti.


Social Media

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Horoscop 2012: Zodia Capricorn | Almeea – Site de spiritualitate si … Gaseste.info Motor de Cautare in Toata Romania

Leave a Reply