Fenomenul misterios al oamenilor incarcati energetic

Stim cu totii ca TOTUL ESTE ENERGIE, nu? Multi oameni nu-si dau seama ca energia lor super-incarcata poate provoca interferente electronice si electrice. Exista oameni care au aceasta „abilitate” – aceea de a afecta electronica, dar si alte instrumente de masurare. De exemplu, ei nu pot purta ceasuri; aceste ceasuri nu mai merg in cateva zile, indiferent de numarul de baterii noi introduse in ele.

De asemenea, acesti oameni (sa-i spunem „oameni electrici”) pot influenta si alte aparate electrice, cum ar fi farurile si alternatoarele din automobile, becurile si calculatoarele. Becurile electrice se pot chiar aprinde de fiecare data cand un „om electric” atinge un bec sau un comutator de lumina. De asemenea, computerele pot ingheta in prezenta unui „om electric”. Se pot manifesta si fenomene magnetice; „oamenii electrici” nu pot utiliza cardurile de credit, deoarece cardurile devin greu de citit dupa ce au fost purtate de persoana lor.

Interesant e faptul ca majoritatea oamenilor-electrici nu au parte de fenomenele descrise mai sus decat atunci cand manifesta emotii puternice (sunt suparati, furiosi sau agitati). Supraincarcarea campurilor de bioenergie (aurele) pare a fi cauza principala. Sistemul nervos uman este chimic si electric in natura. Neurotransmitatorii sunt impulsuri electrice. Cand suntem excitati din punct de vedere emotional, sistemele noastre nervoase se aprind ca un joc de luminite.

Totul in Univers este energie. Tot ceea ce pare a fi solid este, de fapt, aproape in intregime un spatiu gol cu ​​modele de energie care trec prin el. Corpurile noastre vibreaza la o frecventa de aproximativ 8 cicluri pe secunda, aceeasi frecventa cu campul electromagnetic al Pamantului. In cazul in care frecventa noastra devine anormal de ridicata sau scazuta, lucruri neobisnuite din punct de vedere electric ar putea incepe sa se intample.

Aceasta schimbare de frecventa ar putea avea o serie de cauze diferite. Multi cei care au avut experiente in apropierea mortii au relatat ca au avut parte de fenomene electrice. Alte persoane electrice au fost lovite de fulgere sau au suferit un soc electric major la un moment dat in viata. Unii pretind ca au avut parte de „intalniri de gradul III” cu extraterestrii. Se spune ca oamenii care au trait pe alte planete in vietile anterioare se vor naste pe Pamant cu diferite energii si abilitati, inclusiv cu abilitati electrice.

Trebuie retinut faptul ca fenomenele electrice se intampla chiar si dupa moartea unei persoane. Asa cum propria noastra energie poate afecta sistemele electrice, la fel si energia spiritelor o poate face. De fapt, lucrul cu electricitatea este cel mai simplu mod de a afecta realitatea fizica.

Foto: maxpixel.net (Commons Creative – free)

Be the first to comment

Leave a Reply