Fenomenul de poltergeist e unul real si e produs de demoni! Ce putem face daca ne confruntam cu asa ceva?

Social Media

poltergeistIn seara de 13 noiembrie 1988, in familia Belusov din Rusia au inceput sa se produca evenimente stranii. Cadea mobila, televizorul zbura prin camera, ghivecele de flori sareau de pe pervazuri. Cand, dupa ce au pus in ordine lucrurile din apartament, sotii au plecat la servici, putin mai tarziu, la ora 11, vecina a trebuit sa cheme pompierii: de sub usa incuiata a familiei Belousov iesea fum. Dupa cum s-a vazut, se aprinsese consola pe care era pus televizorul. Expertiza a constatat mai tarziu ca focul a izbucnit in interiorul consolei, usita careia era incuiata cu cheia.

De acest caz s-au ocupat expertii. Cand fiul lor de 13 ani a fost supus hipnozei si intrebat: „Cine misca din loc dulapul?”, el a raspuns: „O fiinta asemanatoare cu un arici sau cu un porc cu corn, dar fara picioare”.

Fenomenul poltergeist poate fi provocat prin vraja, atunci cand cineva, dusmanindu-i pe apropiatii sai si vrand sa le faca rau, face vraji el insusi si trimite asupra lor pe necuratul (poltergeistul), sau cand se cere ajutorul unui vrajitor de meserie. Putem urmari in toate detaliile mecanismul unei astfel de actiuni citind Viata Sfantului Ciprian, in care sunt descrise relele pe care le pricinuia oamenilor pe cand era inca in legatura cu necuratul.

Ce putem face in acest caz? Trebuie sa avem credinta, sa ne rugam neincetat la Dumnezeu si la sfinti sa ne ajute si sa curatam energetic locul cu ajutorul tamaiei.

 


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply