luni, decembrie 5, 2022
AcasăSpiritualitate practicaFenomene psiAm intrat intr-un nor energetic interstelar! El ne poate afecta prin migrene,...

Am intrat intr-un nor energetic interstelar! El ne poate afecta prin migrene, somnolenta, oboseala sau pierderea memoriei!

Am intrat intr-un nor energetic interstelar! El ne poate afecta prin migrene, somnolenta, oboseala sau pierderea memoriei!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

om nor energeticSe pare ca navetele spatiale Voyager 1 si Voyager 2 (ce exploreaza sistemul solar, fiind lansate in anul 1977 de NASA) au relevat faptul ca Soarele nostru, ca si intregul nostru sistem solar, se misca intr-un nor de energie interstelara (o banda de particule incarcate), ce este de natura turbulenta. Astrofizicianul rus Alexei Dmitriev crede ca acest nor de energie va afecta atmosferele planetelor noastre, si, in special, Soarele. Cum norul de energie continua sa afecteze Soarele, acesta va deveni din ce in ce mai activ si va ejecta din ce in ce mai multa materie solara. Dar acest nor de energie afecteaza direct si Pamantul, rezultatul fiind un numar semnificativ mai mare de cutremure, precum si schimbari climatice profunde la nivelul Terrei.

Dar acest nor energetic afecteaza nu doar Soarele si planetele din sistemul nostru solar, ci si vietile noastre, caci o parte din noi simte valuri de energie cu o frecventa din ce in ce mai mare. Acest lucru poate fi cauza unor simptome fizice comune care nu pot fi intotdeauna explicate de un medic traditional. Cum organismul nostru va incepe sa treaca prin diverse niveluri dimensionale, el trebuie sa se ajusteze in vibratii.

Unele dintre aceste simptome de energie intensa pe care multi dintre noi le putem experimenta (fara a exista o cauza fizica) sunt:
* greata
* bufeuri
* vertij (ameteala)
* epuizare
* perioade lungi de somn
* pierderea memoriei
* negasirea unor cuvinte potrivite

Nu toti oamenii experimenteaza aceste simptome; de exemplu, unii oameni sunt in imposibilitatea de a dormi, pe cand altii pot avea frisoane extreme, migrene / dureri de cap, dureri articulare sau anxietate. O multime de oameni plang fara motiv, iar acest lucru nu este rau, intrucat permite fluxul de energie sa curga prin ei.

Ce-am putea face?

O buna metoda pentru a scapa de toate aceste simptome este impamantarea sau contactul direct al picioarelor cu pamantul, despre care am scris in cadrul acestui articol: Impamantarea sau contactul direct al picioarelor cu pamantul – cea mai buna metoda pentru a va incarca trupul cu energie! Conectarea la pamant transfera electronii liberi din suprafata pamantului in corpul dvs, raspandindu-se apoi in toate tesuturile organismului. Efectul este suficient pentru a va mentine corpul la acelasi potential electric negativ ca si pamantul. Impamantarea a fost demonstrata ca reduce inflamatia, calmeaza durerea, imbunatateste somnul, sporeste bunastarea si aduce multe alte beneficii.

O altă metoda este meditatia, care este una dintre cele mai populare metode prescrise pentru simptomele de schimbare de energie si cea care, de asemenea, ridica vibratia. Meditatia poate fi simpla si semnifica petrecerea a catorva momente de liniste cu tine insuti, sau avansata, care poate permite experiente psihice si viziuni, sau deplasari in astral.

De asemenea, stati cat mai departe de electronice (telefon, televizor, calcuator, wifi) pentru o perioada cat mai mare de timp. Respectand toate aceste sfaturi, simptomele nu dispar definitiv, dar se pot ameliora!

 

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

9 Comments

 1. Nu e nici un nor „energetic”, astea-s vrajeli…
  Energia ca atare este un concept, nu un fapt adica se poate gandi dar nu se materializea.
  Prin urmare, nu se trece prin vreo „energie” deoarece obiectul asa-zis material (perceptibil) nu devine subiect conceptual (idee, imaginar) si „inapoi”…
  Dureri de cap si ameteala, alte „simptome” apar de la cine crede aberatii de acest fel.
  –––––––––––––––––-
  Atentie la practica (auto-distructiva) recomandata de a medita:
  „Scopul nostru in rugaciune este sa intram in co¬muniune cu Persoana Domnului nostru Iisus Hristos si sa ne unim cu El (aceasta unire insa nu anuleaza identitatea personala), in timp ce in meditatie scopul este ca eul personal sa se dizolve ca o picatura in oceanul supraconstiintei universale, care nu este per¬soana.

  In meditatie, cel care o practica nu se adreseaza unei persoane concrete, de care este legat prin dragoste, ci se adreseaza sinelui sau, crezand ca in esenta el este Dumnezeu.
  Desigur, aceasta este o inselare demonica, iar pentru a o sustine rastalmacesc cuvintele lui Hristos
  „Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru.”[6].
  ….
  Meditatia, asadar, nu este o iesire din sine, o miscare de eliberare din egoism, adica o miscare facuta din dragoste, ci este un scurt-circuit egocentric.
  In invatatura despre meditatie se vorbeste despre obiectul meditat, asa cum il numesc ei.
  Iar aceasta ar putea fi, potrivit adeptilor meditatiei, chipul lui Buda, flacara unei lumanari sau orice altceva (si, am adauga noi, de ce nu si chipul lui Lucifer, de vreme ce acesta il „insufleteste” si il „ajuta” pe cel care mediteaza).

  Cei care practica meditatia, atunci cand se adreseaza crestinilor ca sa-i atraga de partea lor, le spun ca in timpul meditatiei pot sa-si concentreze atentia la Iisus Hristos.
  Si astfel creeaza confuzie, deoarece dau cuvantului Hristos alt inteles.
  Pentru acestia Iisus Hristos nu este ca si pentru noi Dumnezeu desavarsit si Om desavarsit, ci unul dintre marii dascali, la fel ca multi altii.
  Dar El ar fi, asa cum spun ei, mai ales o stare inlauntrul nostru; cu totii suntem din fire Hristosi.

  Insa noi, ortodocsii, nu credem in minciuna diavoleasca care ne spune ca suntem din fire dumnezei, ci ne nevoim cu ajutorul lui Dumnezeu sa ne asemanam lui Hristos si, prin urmare, sa devenim dumnezei dupa har, asa cum sunt sfintii.

  Diferenta este uriasa,
  – in cazul meditatiei se aplica minciuna luciferica a mantuirii prin sine,
  – in cazul rugaciunii omul se sfinteste prin comuniunea dragostei si a ascultarii cu singurul Dumnezeu Cel in Treime.

  Practicantii meditatiei vorbesc si despre depasirea obiectului meditat.
  Insa presupusa depasire a obiectului meditat este cu totul straina si incompatibila cu rugaciunea ortodoxa. Iisus Hristos nu este pentru noi un obiect meditat, nici nu avem ca scop a-L depasi, ajungand la o stare de constiinta curatita sau o cunoastere mai deplina a sinelui[7].

  Un alt punct pe care trebuie sa-l accentuam este faptul ca prin tehnicile de meditatie poate ajunge cineva pe culmile mandriei, in timp ce prin rugaciune omul se smereste, nu dispretuieste pe nimeni si, desigur, avand cunoastere de sine, atunci cand traieste stari ale harului dumnezeiesc se considera pe sine mai rau decat toti, chiar si decat animalele necuvantatoare.

  Mai prejos decat toata zidirea, asa cum citim in Pateric.

  Cel care practica meditatia si crede ca in esenta sa el este Dumnezeu nu poate sa spuna miluieste-ma, doua cuvinte care sunt cheia rugaciunii mintii.

  Cu alte cuvinte, adeptul doctrinei vreau si pot a cugetarii pozitive new age-iste nu poate sa se smereasca.

  Pe de alta parte, in ultima analiza, meditatia il conduce pe cel care mediteaza la o stare de autohipnoza.
  Cautarea unirii cu obiectul meditat, care este scopul principal al meditatiei, se savarseste cu ajutorul imaginatiei, care, potrivit cu invatatura ascetica ortodoxa, trebuie inlaturata.

  Miscarea aceasta in spatiul imaginatiei – mai degraba in spatiul unde realul si imaginarul se confunda – poate ajunge pana la stari care sunt de competenta psihiatriei; ca de pilda cazul acelui adept al cugetarii pozitive care a incercat cu „puterea mintii” sa opreasca un tren, dar care a sfarsit prin a fi zdrobit de acesta.”

 2. *Gheorghe, din păcate, vorbeşti despre un subiect pe care nu-l cunoşti personal, doar din auzite. Eu sunt ortodox dar şi esoterist. Meditația la noi este totuna cu rugăciunea isihastă. Eu când meditez folosesc „Tatăl nostru” şi „Rugăciunea inimii” a lui Iisus. Dacă tu crezi că „împărăția cerului e în voi” are alt sens, îți dau alt citat din biblie „până nu te vei pierde pe tine, nu vei intra în împărăția cerului”. În meditație cel ce spune rugăciunea ajunge să îndepărteze toate gândurile, care de altfel creează judecățile iar omul devine una cu rugăciunea. Tot ce înseamnă mentalul omenesc tace şi atunci ascultă doar cel ce este omul, parte din universul creat de Dumnezeu Fiul, prin puterea Tatălui şi înțelepciunea Duhului Sfânt. Eu ştiu că toate religiile sunt pline de dogme care sunt doar filozofii şi ritualuri pe tema credinței, dar îți mai dau un citat din biblie „…vai vouă celor ce vă închinați mai mult învățăturii voastre, decât Dumnezeului cel Viu. Blestemați veți fi, stați la poarta Împărăției, nici voi nu intrați, nici pe alții nu-i lăsați…